Nándor
3 °C
16 °C

Keresés

48 találat az Indexről, és a környékéről.

2013. december 29., 14:02

Papír vagy, Rossi?

Ha a gyerek már megunta a karácsonyra kapott játékokat, vagy a bejgli maradványainak majszolása közben apának-anyának kedve támadt egy kis barkácsolásra, érdemes szétnézni a Yamaha weblapján.

2013. április 10., 14:55

Mini Magyarország épült Szarvason. A mini Nagy-Magyarországot a második ütemben adják majd át - frissítve!

Nagy-Magyarország alakú erdőnk van, a Magyarország alakú parkunk is megépült, ám ilyen mini Magyarországunk, mint ami ma nyílt Szarvason, még nem volt.* Mától ugyanis 22 emblematikus épület kicsinyített mását lehet megtekinteni az arborétumban - adta hírül a Tarvelo, mely galériájában a hazai makettek mellett néhány ismert külföldi példát is összeszedett.

2010. június 15., 16:17

Itt a 24 karátos autó Itt a 24 karátos autó

Egy Bugatti acélból, műanyagból és alumíniumból is megfizethetetlenül drága, hát még aranyból és gyémántból.

2009. március 2., 14:59

A legkisebb Jawák

  A cseh Abrex alig több mint tízéves, de a makettekkel foglalkozó cég rövid szakmai múltja ellenére egyre nagyobb ismertségre tesz szert a gyűjtők körében.

2008. november 6., 21:05

Szellemkastély a Belvárosban. Kispályás Nagymező. Fullasztó pesti levegő - napi linkek

2007. április 21., 20:41

A Word hülyébb, mint egy halott állat

Én elhiszem, hogy Simonyi Károly jó szakember, remek hazafi, az ország második űrhajósa, és hogy gyerekkorában szerette az állatokat, de hogyan lehetséges az, hogy gyermeke, a Word, annyira buta, mint egy halva született spániel? Mert hiába rakom újra és újra ugyanabba a magyar nyelvű dokumentumba az újabb szövegrészleteket, hiába állítottam be már Greta Garbo fénykora előtt az alapértelmezett nyelvet magyarra, mindig angol szövegnek látja a szavakat, ennek megfelelően alá is húzza mindet.