139 találat az Indexről, és a környékéről.
Air fryerben sertéskarajt is süthetsz, így sok olajra sem lesz szükséged hozzá.
A lenmagos rántott szelet többféle liszt felhasználásával készül, amelyekben az a közös, hogy mindegyik gluténmentes.
2023. szeptember 24., 08:08
A japán rántott hús, vagyis a tonkatsu minden esetben sertésből készül, és finom, ropogós rajta a panír.
2023. szeptember 17., 07:27
Az extra nagyságú ételt csaknem 250 ember kóstolhatta meg.
2023. szeptember 3., 10:56
Olajban sütésnél nem mindegy, milyen típust használsz: mutatjuk, mi egészséges és mi nem annyira!
2023. augusztus 23., 19:16
A válaszokat a gyermekkorban kell keresni.
Lista készült Magyarország legjobb rántott húsos helyeiről.
A bundázott húsok és zöldségek hihetetlen változatossággal készíthetők el. Megmutatjuk a legjobb recepteket a hagyományostól az alternatívig.
A hagyományos hétvégi rántott karaj ezzel a módszerrel valóban tökéletes lesz.
Egy friss kutatásból megtudhatjuk, hányszor és hogyan étkezünk.
Fokhagymás-gyömbéres ízesítéssel még finomabb lesz a ropogós rántott sertéskaraj.
2022. szeptember 23., 08:08
Otthon is elkészítheted a borjú bécsit tradicionálisan, ecetes krumplisalátával.
2022. szeptember 22., 09:46
A rántott ételek mindig nagyon népszerűek, legyen szó húsról, sajtról vagy zöldségekről.
2022. szeptember 14., 08:36
Gluténmentesen is készíthetsz rántott húst: a zsemlemorzsát egy viszonylag könnyen beszerezhető alapanyaggal válthatod ki.
Még finomabb lesz a rántott hús bundája, ha lenmagot is keversz hozzá.
Megkérdeztünk pár édesanyát, mit gondolnak az éttermi gyerekmenü-kínálatról, és mikkel egészítenék ki azt tapasztalatuk alapján?
Nem fogsz csalódni, ha a hagyományos rántott hús helyett a nagyon puha, tejfölös bundájú csirkemellet készíted el ebédre.
Ha nem tudtad, hogyan készíts házi pankót, azt is megmutatjuk ebben a receptben. Nagyon könnyen összedobható, maradékmentő alapanyag, amiben a zöldségek és a hús is egy kicsit még ropogósabb lesz.
Nem kell mindig a hagyományos módon készítened a rántott húst. Variáld a panírját, a krumplibunda különleges, extrán ropogós és isteni.
2021. augusztus 24., 16:44
Így mulat egy magyar úr.
Dobd fel a csirkemellet ropogós, sajtos, fűszeres bundával!
Ne mindig ugyanúgy készítsd a rántott húst! Feldobhatod páccal, sőt megbolondíthatod a panírt is. Íme, néhány ötlet.
2021.05.26. 09:12 Módosítva: 2021-05-29 19:42:20
Lehet, hogy magyar specialitást is alkot.
A rántott hús önmagában nehéz étel, ezért érdemes mellé könnyebb köretet kínálni.
A parmezános bundában sült csirkemell nem szívja magát tele olajjal, így kevésbé nehezíti el a gyomrot.
Még finomabb a rántott karaj, ha sajttal és baconnel töltöd. Sütőben sütve a gyomrot is kevésbé terheli meg.
Ne legyen mindig egyforma a rántott hús! Mustárral még finomabbá és különlegesebbé teheted.
A szezámmagos bundában sült fokhagymás csirkemell igazi újdonság lehet a hétvégi menüben.
2020. november 22., 08:16
Ha nincs otthon tojás, mégis rántott húst készítenél, ne ess pánikba! Többféle hozzávalóval is helyettesítheted.
2020. november 14., 08:24
A mindenféle zöldséggel töltött, göngyölt csirkemellet egyáltalán nem olyan bonyolult elkészíteni, ropogós bundában pedig különösen finom fogás.
A rántott csirkemellre képtelenség ráunni. Legközelebb bundázás előtt pihentesd tejfölös pácban, a szokásosnál is finomabb lesz.
A rántott csirkeszárny különleges lesz, ha ínyenc pácban pihenteted panírozás előtt.
Lehet, hogy a nagymamád is rosszul csinálta a rántott húst? Vagy épp ellenkezőleg, nála volt az igazság?
A rántott hús szerelmesei számára kiváló alternatíva lehet ez a sajtos bundás változat.
Ez a bundás hús nem unalmas! A ropogós, enyhén fűszeres, kókuszos csirkecsíkok könnyű, hétvégi ebédnek is tökéletesek.
A sajtos-kukoricabundás csirkemellet tepsiben is megsütheted, akkor nem szívja magát tele olajjal.
Feldobnád a rántott húst? Pácold be a csirkemellet, a zsemlemorzsába pedig keverj szezámmagot!
Még puhább, omlósabb lesz a csirkemell, ha kefirben pácolod, míg a külseje jó ropogósra sül.
Nálatok zsírban vagy olajban sül?
2019. november 30., 09:08
A lágy, brokkolis töltelékkel és nyúlós sajttal feltekert csirkemell tökéletes választás, ha egyszerűen szeretnél nagyszerű ebédet készíteni.
Ha szereted a klasszikus rántott húst és az olasz konyhát, ez az ízletes étel is a kedvenceid közé fog tartozni.
A szezámmagos csirkecsíkok bundája extra ropogós, belül a hús pedig hihetetlenül puha.
2019. augusztus 10., 08:07
Itt az új hétvégi kedvenc! A fokhagymás, joghurtos csirkemell szezámmagos bundában az egyik legjobb alternatíva a rántott húsra.
Nem sok jó. Egy évtizedek óta tartó kutatás eredményei.
Csak egy kis változtatás, mégis igazán különleges lesz a végeredmény. A húst a joghurtos pác még omlósabbá teszi.
Ez a fűszeres bundájú, paradicsommártással leöntött rántott hús igazán fejedelmi, ráadásul kétféle sajttal készül.
A rántott hús is lehet különleges: a parmezános bunda a csirkéhez és a karajhoz is illik.
Egy kis változatosság nem árt. Ez a csirkecomb töltött is, rántott is, finom is, kell ennél több?
Készítsd kicsit másként a hétvégi rántott húst! Így nem szívja magát tele olajjal.
Ne csak karajt és csirkét ránts, a szaftosabb tarja is finom panírba bújtatva.
A rántott hús mindig finom, és így biztosan nem lesz száraz.
Csak kicsit kell eltérni a megszokottól, mégis teljesen más lesz a végeredmény. A fordított rántott hús sokkal szaftosabb.
Ez az újítás neked is tetszeni fog. A sajttal töltött, mustáros, rántott csirkemell minden igényt kielégít.
Nem kell a rántott húsnak sem mindig egyformának lennie. Pácold be, és a panírozáson is változtass egy kicsit!
2018. augusztus 11., 08:07
A bécsi szelet több, mint rántott hús! A citromtól pedig minden eddiginél omlósabb lesz.
Készíts brokkolis-sajtos csirkét ropogós bundában főfogásként, és mindenki elégedetten, jóllakottan dől hátra a hétvégi ebéd után.
Izgalmasabb, laktatóbb lesz a rántott csirkemell, ha gombával is megtöltöd.
A citromos páctól a csirkemell még omlósabbá válik.
Még ízletesebbé teheted a rántott húst, ha sajtot és kolbászt is rejtesz bele.