Zalán
3 °C
8 °C
Index - In English In English Eng

Két hete próbálnak szülők egyszerre ének- és kémiatanárok lenni. Ismerkednek a digitális világgal olyan pedagógusok is, akiknek eddig a Kréta volt az internet. Félpucér sasszés beégés, szülők által kapott egyes: biztató és elrettentő példák az oktatás nagy kísérletéből.

tovább...

A frontvonalban küzdő egészségügyi dolgozók mellett most azokon is óriási a teher, akiknek köszönhetően még nem állt meg teljesen az élet Magyarországon. Gyógyszerésszel, szemétszállítókkal, szociális munkással, pizzafutárral és orvossal is beszéltünk határaik feszegetéséről.

A motor végsebessége 35-40 km/h, sík terepen. De a Balkánon hegyi utak vannak, és egyáltalán nem voltam tapasztalt motoros. Ezek a kalandok nem a száguldásról szóltak.

Videók

11 leszbikus nő, akik szexuálisan kilógtak a sorból a Kádár-korban. Takács Mária közönségdíjas filmjét, az Eltitkolt éveket külföldön szerették, itthon az Indexen látható.

Közélet

Ha már unod a bezártságot és a home office-t, a mozik pedig zárva. Van megoldás, autós mozizás otthon!

Minden műfajban megvannak azok a sokat látott veteránok, akikre bármikor lehet számítani. Beast Of Revelation-kritika.

Tovább a Dívány Címlapjára

Ilyen az élet Spanyolországban kijárási tilalom idején, egy lakóautóban.

Tovább a Totalcar címlapjára

Ha környezet- és egészségkímélő otthont keresel, belvárosias helyen, akkor érdemes Pest egyik remek kerületében körbenzni.

Sokak életét keseríti a kis fürdőszoba a 7 napnyi, napi 24 órás otthonlét alatt. Mutatjuk, hogyan lehet praktikusan átalakítani ezeket.

Tovább a Port.hu címlapjára

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!
Hitel összege (Ft)
Futamidő ()
Személyi kölcsön kalkulátorLakáshitel kalkulátor