Tamás
-7 °C
8 °C
tovább...
  • Támogatott tartalom

Sorozatok, amelyek értik a fiatalok problémáit

A streaming szolgáltatók elterjedésével új korszakba lépett a televíziózás, a korábbi idők sorozatait pedig olyan alkotások váltották fel, amelyek valódi problémákról és átélhető élethelyzetekről szólnak. De mit néznek a fiatalok? Cikkünkben elmondjuk, melyek azok a sorozatok, amelyekben az Y és Z generáció tagjai leginkább megtalálhatják önmagukat!

Karantén 2.0

Pandémia

Videók

„A talpamtól kezdve a fejem legtetejéig, és iszonyatos görcs keletkezett a hasamban.“

Az USA történetében példátlan módon két évtizedes szünetet követően rendszeresítik egy régi típus új gyártású példányait.

Közélet

A propaganda csodálatos dolog, nagy a haszna a politikában, csak egy baja van. A tényekkel szemben mindig csődöt mond.

Tovább a Dívány Címlapjára

Ingyen kaptuk, két év műszaki van rajta és jótékonyságra szánjuk, de ennyire rozsdás autót még a restaurátor sem lát mindennap. Guszti felmetszette a Seat PD TDI hasát...

Egy ember, aki alkalmas, egy francia luxusbusz-kupé izé, ami kevésbé. Mire elég az erős V6, ha extravagáns bálnát cipel?

Tovább a Totalcar címlapjára

Március 5-én lett 47 éves, és 2014 óta, azaz hét éve nem láthattuk a vásznon a csodálatos Eva Mendest, aki a közhiedelemmel ellentétben nem csak egy szexbomba, és amíg játszott, kifejezetten mély alakításai is voltak. Ezekből válogattunk.

Tovább a Port.hu címlapjára

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!
Bank360
Személyi kölcsön kalkulátor
Személyi kölcsön Lakáshitel
Hitel összege (Ft)
Futamidő ()
Személyi kölcsön kalkulátor Lakáshitel kalkulátor