Konstantin
9 °C
21 °C
Index - In English In English Eng

Horváth József 1974-ben az NB I. legjobbja volt, egy év múlva disszidált. Vétlenül súlyos sérülést okozott, eltiltották, nem bocsátották meg neki. 70. születésnapjára tért haza Amerikából, hétszer volt bajnok az Újpesttel. George Best és Johann Cruyff csapattársa lett kint.

tovább...

A Huawei elleni szankciók híre kijózanító. Washington célja nem kevesebb, mint az, hogy Kína gazdasági és műszaki fejlődését több évvel visszavesse. De sikerülhet?

A webshopokban általában óriási problémát jelentenek a kamuvélemények, de Magyarországon kevesen értékelnek termékeket. Pedig az áruházak is nagyon szeretnék. A szállásokkal már más a helyzet.

Videók

A 20. születésnapon az Index újságírói viccesen-szomorúan-bénázva-őszintén vallanak arról, hogy mit jelent nekik az újság, és miben változtak az itt töltött sok év alatt.

Lassan itt a nyár. Ha valaki a szezonra kabriót szeretne, akkor íme egy vá­logatás a '90-es és 2000-es évekből.

Tovább a Dívány Címlapjára
Tovább a Totalcar címlapjára

plusz videó lajos hercegről!

Elhelyezkedéséből adódóan, a Tisza-tó mentén keresgélve jóval olcsóbban találunk ingatlanokat, mint a Balatonnál vagy a Velencei tónál. Most elhoztunk néhány nagyon szép lakást és házat, meglepően jó áron!

Azok, akik a Balaton mellett csúcsminőséget keresnek – a hozzá tartozó páratlan milliővel és kényelemmel – most jól figyeljenek: igazi kincsre bukkantunk a magyar tenger partján.

Sokan szerették, még többen utálták a népszerű fantasysorozat nyolcadik évadának hatodik részét, azaz a búcsúepizódot. Véleményüknek természetesen hangot is adtak a közösségi médiában. Vigyázat, spoilerhegyek!!

Tovább a Port.hu címlapjára

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!