Illés
16 °C
32 °C
Index - In English In English Eng

Mobiltelefonjainkat kikapcsolva vágtunk neki a Hármashatár-hegynek, ahol a japán erdőfürdőzés egyik magyar szakértője, Csinálos János mutatta meg az Indexnek, hogyan kell ezt csinálni. Sokkal nagyobb szükségünk van az erdőkre, mint gondolnánk.

tovább...

Videók

Ha a hétvégi hőségben kinézne egy strandra, például a Palatinusra, jobb ha felkészül. Hekk, sör, lángos, és a pénznek annyi egy nap alatt. De a csúszda ingyenes!

Az emberek 64%-a saját otthonában szeretne meghalni. A Magyar Hospice Alapítvány az otthonápolásban is segítséget nyújt.

Tovább a Dívány Címlapjára
  • Teszt: Dacia Duster Van Blue dCi 115 - 2019.

Van, de minek?

A Dacia Duster Van az autók torxkulcsa. Egy dologra jó, de arra nagyon. Csak hát izé... Egy dologra. Csak egyre.

Tovább a Totalcar címlapjára

Mindkét szülő sztárszínész

Szőke szendéből fekete dögös

Egy budai lakás mindig magas presztízzsel bírt, ha új lakásról van szó, akkor még inkább. Erre bukkantunk Újbudán.

Legalábbis addig, amíg nem találkozik Leonardo DiCaprióval. Nézd meg a filmrészletet, amit Tarantino Volt egyszer egy Hollywoodjából hoztak nyilvánosságra!

Besson profi iparosmunkát végzett, de ezzel az erővel valamelyik betanított rendezőjére is rábízhatta volna a KGB-nek dolgozó szép orosz bérgyilkos lány történetét, akii izgalmas és szép, de ennél nem sokkal több.

Bár ezúttal nem Amerikai pite-beli karaktereként, hanem Muc-muc-puncicusként a Jay és Néma Bob visszavág rebootjában. Nézd meg az előzetest!

Márpedig a Jó srácok három főhőse a korhatáros trailerben mást sem csinál, mint szexkellékekkel babrál, igaz, nem tudják, mire valók.

Tovább a Port.hu címlapjára

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!