Gerzson
-3 °C
9 °C
Index - In English In English Eng
tovább...

Az 1980-as olimpia hokitornánján minden a verhetetlen szovjet hokisok mellett szólt, de az amatőr és fiatal amerikai csapat mégis le tudta győzni őket, majd az aranyat is megszerezte. Nemzedéki élménnyé és mítosszá vált a hidegháborúra is rájátszó meccs az USA-ban.

Heti best of

Béres Tibor évek óta fut hobbiból. Hozzácsapódott néhány gyerek az ország egyik legrosszabb helyzetű romatelepéről. Azóta rendszeressé váltak a közös futások. Ismerjék meg a cigány futóklubot, a Dikh Villámot!

ezen a napon

Legendák szólnak arról, hogy a magyaroknak gyártott étel és ital cukrosabb, hígabb, rosszabb. De így van? Coca-Colából, Nutellából, Milkából és tonhalkonzervből is megkóstoltuk az osztrákot és magyart. Megdöbbentünk!

A magyar extrémtuning bajnokság döntőjén jártunk, ahol -200 fokos cseppfolyós nitrogénnel hűtik a számítógépet, mégsem ezért fagy le rajta a Windows.

Akciófilmbe illő jelenettel csaptak le Brüsszelben a gyémántrablók, Párizsban egy ékszerboltot raboltak ki a 2013-ban. Volt már évekig előkészített gyémántrablás, és olyan is, ahol a tettesek nőnek öltözve rontottak a boltba.

Videók
  • támogatásból készült

Az utolsó nap az Unióban

Zászlóégetéstől a teljes apátiáig: Londonban ünnepelnek és fújnak egymásra az emberek, vagy csak egyszerűen elegük van a brexitből. Helyszíni riport.

Közélet
Tovább a Dívány Címlapjára
  • Teszt: Volkswagen Amarok V6 Aventura - 2020.

Az utolsó nagyfiú

Hamarosan ez lesz az egyetlen, nem négyhengeres pickup a piacon, de meg is kérik a V6 árát.

Az élet néha úgy hozza, hogy meg kell húzni egy bilincset, vagy csavart. Vagy el kell vágni egy gyorskötözőt. Vagy kibontani egy sört.

Tovább a Totalcar címlapjára

Fejünk felett a kérdőjelek

napi látnivaló

Tovább a Port.hu címlapjára

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!
Hitel összege (Ft)
Futamidő ()
Személyi kölcsön kalkulátorLakáshitel kalkulátor