Így reagált Szoboszlai Dominik, miután gólt lőtt a Bajnokok Ligájában

2024.09.18. 07:35
Kedd este a Liverpool 3–1-re nyert az AC Milan vendégeként a labdarúgó Bajnokok Ligája új rendszerű alapszakaszának első játéknapján. Az angol csapat harmadik találatát Szoboszlai Dominik szerezte, aki a meccs után az Instagram-oldalán üzent az első liverpooli BL-találatát követően.

Arne Slot csapata beragadt a rajtnál, az olaszok gyorsan előnybe kerültek, de aztán a vörösök két pontrúgás után fordítottak.

A térfélcsere után is a vendégek irányítottak, akik a 67. percben zárták le a mérkőzést, amikor Cody Gakpo pontos centerezése után a magyar válogatott csapatkapitánya hat méterről bebelsőzte a labdát a hálóba.

Hé, Bajnokok Ligája, jó újra itt lenni

üzente közösségi oldalán Dominik a lefújás után, utalva arra, hogy csapata egy év szünet után tért vissza az elitsorozat főtáblájára.

„Szoboszlai és Mac Allister is jól játszott. Mi irányítottuk a játékot, gyorsan és pontosan járattuk a labdát, így sok lehetőségünk nyílt a gólszerzésre. A harmadik találatunk előtt remekül játszottak össze a játékosaim” – dicsérte meg a csapatát Slot, aki tegnap ünnepelte a 46. születésnapját.

Melyik csapat nyeri meg a Bajnokok Ligája 2024–2025-ös kiírását?

A mérkőzést és a győzelmet beárnyékolta egy tragédia, a Liverpool egyik szurkolója halálos autóbalesetet szenvedett órákkal a kezdőrúgás előtt a bergamói repülőtér közelében. Slot és a klub játékosai a tisztelet jeléül fekete karszalagot viseltek a San Siróban.

A keddi játéknap legfontosabb eseményeit ebben a cikkben foglaltuk össze.