11:00, November 27.
Japán 0
Costa Rica 1
Ahmad bin Ali Stadion E csoport
14:00, November 27.
Belgium 0
Marokkó 2
al-Tumama Stadion F csoport
17:00, November 27. ÉLŐ
Horvátország 0
Kanada 0
Kalifa Nemzetközi Stadion F csoport
20:00, November 27.
Spanyolország 0
Németország 0

Zsidózott is a cigányozó polgármester

2009.10.09. 11:31
A világuralomra, azon belül is elsősorban Magyarország megszerzésére törekedő zsidó nagytőkéről nyilatkozott tavaly az edelényi városi tévének Molnár Oszkár. A fideszes politikus ellen korábban cigányozó kijelentései miatt indult eljárás.

"Szeretem Magyarországot, szeretem a magyar embereket és én előtérbe helyezem a magyar érdeket a globális pénztőke, ha úgy tetszik a zsidó nagytőkével szemben, ami be akarja kebelezni az egész világot és főleg Magyarországot" - jelentette ki Molnár Oszkár, Edelény fideszes polgármestere a városi tévének adott tavaly év végi interjújában. Molnár az elmúlt hetekben vált országosan ismertté, miután azt állította, hogy Edelényben a terhes roma nők direkt károsítják magzatjaikat, hogy több segélyt kaphassanak.

Molnár egy testületi ülésen hangoztatta véleményét a cigányokról, azt állította, hogy a terhes nők gyógyszereket vesznek be és gumikalapáccsal ütik a hasukat, hogy ártsanak a születendő gyermeknek. Rágalmazásért eljárás indult ellene, amit az ügyészség felfüggesztett, mivel Molnárnak parlamenti képviselőként mentelmi joga van.

Molnár zsidozó kijelentésére reagálva Nyakó István, az MSZP szóvivője elhatárolódásra szólította fel a Fideszt. ""Molnár Oszkár gyűlöl minden kisebbséget, vallásra vagy származásra való tekintet nélkül. Nézetei vállalhatatlanok, gyűlöletre uszítanak és kirekesztésre hívnak fel" - mondta.

Nyakó az országgyűlés mentelmi bizottságának is üzent, azt kérte, minél hamarabb döntsenek Molnár mentelmi jogának felfüggesztéséről.  • Hírek
  • Bankszámla