Judit
3 °C
7 °C

Rövid kampányra készül a Fidesz

2010.01.09. 10:14 Módosítva: 2010-01-09 11:35:13

Rövid, intenzív, nagyobb dobások nélküli kampányra készül a Fidesz, melynek az lenne lényege, hogy ne menjenek bele semmibe, ami kockázatos lehet, írja a Népszabadság. A hivatalos kampányt március 15-én indítják, bár már tavaly is futottak két kört: óriásplakátokon mondtak nemet a szocialista kormányra, illetve telefonon jelezték, nem értenek egyet a költségvetéssel.

A lap szerint a Fidesz lemásolja az Obama-kampány üzenetét, ami a változásról és a reményről szólt, valamint alkalmazza egyes technikáit is. Így például levélben szólítja fel híveit, hogy adományokkal támogassák a pártot, nagy számban toboroz aktivistákat, és személyes kapcsolatot próbál kialakítani a választókkal. Várhatóan a korábbiakhoz képest erősebb lesz a kampányban az online jelenlétük is.

A Fidesz országos listáját viszonylag későn, február végén, március elején hozzák nyilvánosságra, addig tesztelik, hogy a jelöltek hogy teljesítenek a kampányban. A választások előtti utolsó időszakban Orbán Viktor országjárásra indul. A céljuk az, hogy 3 millió szavazatot szerezzenek.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?