Lázár hatalmas sorosozással kezdte a jubileumi kormányinfót

Lázár hatalmas sorosozással kezdte a jubileumi kormányinfót

Élő
D KOS20160519040
Német Tamás
Szalai Bálint
2016.05.19. 14:04
új hír érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Hogy miért "kértük számon" azt, hogy csökken a közmunkásokra fordított pénz. Jó eséllyel azért, mert soha nem is kértük számon, én legalábbis biztosan nem hallottam ilyesmiről.  Lehet, hogy valami kérdésre gondolt vagy egy másik újságra.

    Arról is beszélt ennek kapcsán, hogy szerinte a közmunkaprogram siker, és egyre többen térnek vissza a közmunkából a valódi munkaerőpiacra. Ezt az állítását leginkább annyival támasztotta alá, hogy most kevesebb közmunkás van a programban, mint valamikor korábban.   

  • Vagy a néhány területen létrejövő áfacsökkentés. Az Európai Bizottság ajánlásairól van ugyanis szó, ők kérték ugyanis, hogy kormány lépjen a folyamatos leszakadás ellen. Lázár szerint ezek például ilyen lépések. Az EU munkaerőpiaci kritikáit pedig egyszerűen lesöpörte azzal, hogy azok nem igazak. 

    Arról nem beszélt, hogy az EU újra kérte például magyarországi korrupció elleni valódi fellépést is.

  • Szerdára lesz végleges a kormányzati álláspont, június elején lesz részletes vita, ami után elfogadhatják a jövő évi költségvetést, mondta Lázár.

  • 221 darab valódi menekültet találtak Lázárék. A szíriai, afganisztáni, iraki és az összes többi háborús háborús zónát mind egybevéve. 

  • Soros elvbarátai mögött mindig Soros György áll, ezt is megtudtuk Lázártól. Illetve, hogy ezek a valakik "fel akarják hígítani" Európát. Szintén valakik valószínűleg megszervezték a a menekültek millióinak Európába szállítását, számolt be meglehetősen mérnöki szemlélettel Lázár János. 

    A sorosozást már tegnap is erősen elkezdte nyomni egyébként például Szijjártó, igaz, még eggyel kisebb körre lőve

  • „Folyamatosan gyűjtjük a szövetségeseket Európában a schengeni határ megvédése érdekében" - kezdte Lázár annak felsorolását, hogy a kormány az utóbbi napokban mivel foglalkozott. Majd azzal folytatta, hogy mostanában több, a magyar kormány tevékenységét elítélő írás jelent meg, amit szerinte nem lehet függetleníteni attól, amit a kormány képvisel a bevándorlás, illetve a kényszer betelepítés kérdésében. 

    Példaként említette Obama amerikai elnököt, Lázár szerint az Egyesült Államoknak az az érdeke, hogy Európában egyre több muszlim legyen. Ehhez képest a magyar kormány azt gondolja, ha szüksége is van Európának a bevándorlásra, csak kontrollált formában lehet megtenni. 

    Obama fő zászlóvivője Soros György, mondta Lázár, aki arról beszélt, Soros az utóbbi napokban folyamatosan arról nyilatkozik, hogyan kell előkészíteni, és megoldani, hogy egyre több menekült jöjjön Európába. Lázár szerint Soros strómanokat keres Európában és Magyarországon is, hogy az elképzelt ügyét tudja támogatni.

  • ez az eddigi mérleg.