Eldőlt, hogy mi lesz a Klik sorsa

53. Kormányinfó

Dezső András
Szalai Bálint
2016.06.09. 13:57
új hír érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Igaza van Lázárnak, ha ezt a fokozatos béremelést végigviszik, az tényleg érezhető béremelés lesz az iparágban. Most még elmondta mellé, hogy lesz háziorvosi béremelés is. És a mindennapi testnevelés is óriási eredményeket hozott, testben és szellemben is javultak ettől a gyerekek, hivatkozik Lázár meg nem nevezett, de általa ismert tanulmányokra.

  • Ha a kormány stratégia célokról beszél, akkor a legfőbb ilyen az ország gazdasági versenyképessége, mondta el Lázár János.

    Itt az egyik ilyen elem az "Egészséges Magyarország" program. Aminél azzal kezdte el a miniszter, hogy sok kórházban csináltak infrastrukturális fejlesztéseket. Ezt csak elmondta, igazából a legfontosabb szerinte a magyar orvosok felkészültsége. Majd elismételte a reggel bejelentett, az orvosoknak idén például bruttó 107 ezer forintot jelentő béremelést.  Itt olvashat erről bővebben.

  • Félkor kellett volna kezdődnie a show-nak, de még mindig semmi. Ez így remélhetőleg egy különösen alaposan előkészített kormányinfo lesz.

  • Szép jó napot, ez itt az 53. Kormányinfó a parlamentben, a főszerepben Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter és Kovács Zoltán kormányszóvivő.