új hír érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Vagy mindenféle kapszulák bekapdosása, osztotta meg a bölcsességet Iringó. Milyen igaz! És miért társastánc a társastánc?

    Mert ketten táncolják!

    – folytatta Südi „No Shit” Iringó.

  • Megvan az első keret! Ez ilyen luxuros dolog, ha nem érti, ne törődjön vele. Közben dögös liftzene szól, és azt is megtudhattuk a táncoslábú vendégtől, hogy a tánc olcsóbb, mint a pszichológus vagy az antidepresszánsok. 

  • Ezt kérte ugyanis Kovács Áron Südi Iringótól. Halló, 2020 van, a nagy, piros, beragadó rugós gombok ideje lejárt!

  • Imádom a pénzt

    – (talán) Jeff Bezos.

  • Miután a Fortuna tánckar elvarázsolt mindenkit, a mai műsor vezetői, Kovács Áron és a várandós Mák Kata bemutatta az egyik sztárvendéget, a salsa, a rumba és a latin táncok királynőjét, Südi Iringót. 

  • Ez az az obskúrus játék, aminek régen külön műsora volt, ahol megyék vetélkedtek, de úgy tűnik, az embereket már annyira nem érdekli a Nílus vizével felütött magyar bingó, szóval idővel egybeolvadt a lottóhúzással. (Vagy nem, és ezek tökéletesen fals emlékek voltak.) 

  • Bevallom, kiskoromban nem is annyira azért néztem a nagyszüleimmel a luxort meg a lottót, mert izgatott a pénz, hanem a táncoslányok miatt. Na, táncoslányok még mindig vannak, akik valami fura latin zene EDM mashupra ropták a denszt kis szoknyákban. 

  • HÖLGYEIM ÉS URAIM!

    Elkezdődött a Szerencseszombat, én leszek itt az Indexnél az egyik házigazdájuk, hogy Vergiliusként kísérjem végig önöket a milliárdok felé vezető úton. Nem szarral gurítanak a Duna Tv-n, a brazil karnevált idéző táncosok és két kapuérázó arc röffentette be a műsort. 

  • Megkértük az olvasókat, hogy küldjenek számokat, és mi – illetve Bakró-Nagy kolléga – megjátsszuk őket. 

    Az Index közös számai: 1, 4, 5, 7, 8

    Úgy tűnik az olvasók úgy gondolták, hogy nem érdemes kimerészkedni a két számjegyű számok vadonjába, és megmaradnak 10 alatt, bár amennyire értem a matematikát, ennek a számsornak sincs semmi hátránya. 

  • Reméljük, a Lottó című szám énekese, Bódi Csabi is játszik, elviszi a rekordnyereményt, szétosztja, és lecseréli a biciklit Mercedesre:  

  • Egyszerűen nem bírtam ma magammal, megrészegített a milliárdok ígérete, és a szokásos egy mezőnyi ötös lottó helyett kettőt is vettem. Amúgy szigorúan csak gépi ötöst játszom, mert így legalább nem tudom hibáztatni magam, amiért a 29 helyett a 30-at ikszeltem. 

    Egyébként azzal áltatom magam, hogyha nyernék, akkor csak minimális pénzt tartanék meg, és a javát jótékonyságra fordítanám. Tudja, ki szokott még adakozni?

  • Bár még sose bírtam teljesen végignézni egy lottóshow-t sem, mégis, régi lottóshow-rajongónak tartom magam, ezért kicsit megijedtem, amikor tavaly megírtam, hogy a lottószelvények áremelésével egy időben megújul a Szerencseszombat műsora is. 

    Mi lesz a sok régi kedvencemmel?! – gondoltam, de szerencsére a fellépők névsora láthatólag semmit sem változott, inkább csak a műsorstruktúra. A múlt heti sorsoláson legnagyobb örömömre Zoltán Erika is fellépett, de a sztárvendéget már a fiatalítás jegyében hívták meg: a Pannonia Allstars nyomatta ska, dancehall, reggae, dubot.

    Az új műsorban egyébként az kifejezetten jó, hogy egyből kihúznak egymás után négy számot, és csak utána kezdenek zenélgetésbe. Ez dramaturgiailag telitalálat, az utolsó szám előtt van egy nagyobb hatásszünet, aztán ezután szinte egyből jönnek is a nyeremények, nem kell annyit várni rá, mint az eddigi műsorrendben. 

  • A milliárdok azon szerelmesei, akik már a Szerencseszombat előtt a Duna Tv-re hangolták a készülékeiket, Borbás Marcsival vehettek részt egy gasztrokalandon. Sajnos nekem még le volt halkítva a tévé, mert első sorban újságot kell írnom, csak titokban pillanthatok néha-néha a köztévé adására sóvárogva, szóval csak annyit fogtam fel, hogy volt a Gasztroangyalban:

    • dödölle,
    • szikvízgyártó kisiparos,
    • gombóc,
    • pálinka.
    Forrás: Duna TV
    Forrás: Duna TV

    Amúgy anyukám a múltkor megcsinálta Marcsi szalagosfánk-receptjét, és csillagos ötös lett, kösz köztévé! 

  • Nem más lesz, mint az EDDA! Már ez óriási szerencse.

    edda.png

    Kölyköd voltam, véredből lettem. Én személy szerint nagyon szeretem az EDDA dalait, igaz, élőben már nem olyanok, mint valamikor.  

  • Múlt héten az 5 milliárdos nyereményt senki nem vitte el, ezért történelmi pillanathoz érkeztünk, az ötös lottó eddigi legnagyobb nyereményéért, 5,252 milliárd forintért folyik a harc.

    A múlt heti volt a harmadik eddigi legnagyobb ötöslottó-nyeremény, eddig összesen kétszer, 2003-ban (5,092 milliárd) és 2015-ben (5,049 milliárd) lehetett többet nyerni az ötös lottón.

    A múlt héten több mint 5,7 millió alapjátékot játszottak meg a játékosok, átlagosan ez 3,3 millió szokott lenni.

    A nyeremény esélye amúgy egy a negyvennégymillióhoz.

  • Na de mire lenne elég a rekordnyeremény? Az ingatlan.com becslése alapján egyes városokban megveheti majd a nyertes – föltéve, ha akarja – az összes eladó lakást.

    • Az 5,25 milliárdos összeg elég lenne például a Balaton déli partján fekvő Balatonszemes összes eladó ingatlanára. A nyertes ebben az esetben 4,8 milliárd forintos kiadás fejében 79 ingatlannal gazdagodna, és maradna nála több mint 400 millió forint.
    • Szintén belefér a nyereménybe a Balatonszárszón eladó 66 vagy a Szántódon lévő 36 ingatlan, előbbiekért összesen 4,4 milliárdot, utóbbiakért közel 3,9 milliárdot kellene adni.
    • A Duna partján található települések esetében például adódik Dunabogdány: ott 40 ingatlan vár eladásra összesen 3 milliárd forintért.

    De ha a mennyiségre megy csak rá az esetleges nyertes, akkor a következő városokban érdemes körülnéznie:

    1. Pest, Százhalombatta: 143 ingatlan, 5,18 milliárd forint.
    2. Csongrád, Hódmezővásárhely: 200 ingatlan, 5,04 milliárd forint.
    3. Pest, Albertirsa: 174 ingatlan, 4,92 milliárd forint.
    4. Somogy, Balatonszemes: 79 ingatlan, 4,83 milliárd
    5. Zala, Zalakaros: 118 ingatlan, 4,66 milliárd