Azt mondta Szájer a házigazdának, hogy ő is rendezett már szexpartit

2020.12.02. 17:42

Nem találkozott korábban a „szakállas férfival”, de a buli elején röviddel bemutatkozott neki Szájer József, és később azt mondta neki, hogy régóta él Brüsszelben, és azt is megemlítette, hogy

ő is rendezett már a saját otthonában szexpartit.

Erről a belga De Standaardnak beszélt David Manzheley, annak a belga járványügyi előírásokat megsértő orgiának a házigazdája, amin a fideszes EP-képviselő is részt vett.

Nem tudja, hogy lehetett rajta ruha

Manzheley azt nyilatkozta a belga lapnak, hogy a résztvevők abból a nemzetközi melegtársaságból kerültek ki, akiket Brüsszelben ismert meg.

Azt nem tudja, hogy a menekülő Szájer Józsefen hogyan lehetett ruha, mivel amikor a rendőrség megjelent, ő éppen egy másik szobában folytatott szexuális viszonyt az egyik résztvevővel. 

Az nem bőszítette fel a házigazdát, hogy utólag tudta meg,  az egyik vendége egy olyan EP-képviselő volt, akit Magyarországon egyesek melegellenesnek tartanak. Képmutatásnak tartja, ami történt, de szerinte

nem Szájer az egyetlen képmutató politikus.

Mi történt eddig?

Mint az Index megírta, Szájer József, a Fidesz európai parlamenti képviselője november 29-i közleményében jelentette be, hogy év végével lemond a mandátumáról. Az már a belga lapokból derült ki, hogy a politikus egy illegális „házibuliban” vett részt, majd egy rendőrségi razzia elől az ereszcsatornán leereszkedve próbált menekülni, azonban elfogták, és kábítószert is találtak nála.

Közleményében a politikus elismerte, hogy részt vett egy brüsszeli „házibuliban”, azt azonban tagadja, hogy kábítószert fogyasztott volna, arról nincs tudomása, hogy az hogyan került hozzá. Szájer József bocsánatot kért családjától, kollégáitól és szavazóitól is.

A Fidesz–KDNP EP-képviselőcsoportja közleményben azt írta, Szájer József helyes döntést hozott, amikor lemondott európai parlamenti képviselői tisztségéről.

Szájer József életútjáról itt irtunk.