2024. július 2. 18:00
Románia
Hollandia
Fussballaréna München Nyolcaddöntő
2024. július 2. 21:00
Ausztria
Törökország

Az Eb-n akart robbantani a magyar terrorista, gondok a kínai vakcinával

IMG 7653 (1)
2021.06.02. 20:36
Sajtóhírek szerint a labdarúgó Európa-bajnokságon akart robbantani az a 21 éves magyar férfi, akit elfogott és őrizetbe vett a TEK. Egyre nagyobb a bizonytalanság a kínai vakcina körül, elsüllyedt Srí Lanka partjainál a veszélyes anyagokat is szállító konténerhajó. Mutatjuk a nap legfontosabb híreit.
  • Jövő nyártól változnak a rendszámok. A három betűből és három számból álló jelenlegi rendszámtáblákból néhány éven belül már nem lehetne többet kiadni. A szükséges informatikai és egyéb fejlesztések elvégzése után ezért 2022. július 1-jétől négy betűből és három számból álló rendszámtáblákat vezetnek be. Részletek itt!
  • Még egy fontos változás jön jövő nyáron: egy sor egyszer használatos, valamint egyes egyéb műanyag termékek forgalomba hozatalának tiltását rendelte el a kormány. Búcsút inthetünk többek között a fültisztító pálcikának, a műanyag evőeszköznek, tányérnak és szívószálnak. Részletek itt!
  • Továbbra is leszálló ágban van Magyarországon a koronavírus-járvány:  szerdára 275 új fertőzöttet regisztráltak, meghalt 13 beteg. Kórházban 837 koronavírusos beteget ápolnak, közülük 90-en vannak lélegeztetőgépen. Részletek itt!
  • Igen valószínűnek tűnik, hogy amire a WHO munkacsoportja utalt, valósággá vált. Egyre növekszik azok száma, akiknek negatív lett az antitestszint-tesztjük a Sinopharm-vakcina beadása után, zömük hatvan év feletti. A pórul jártak Facebook-csoportjának tagsága már ezerötszáz felett jár. Orbán Viktornak is írtak több egészségügyi hatóság mellett, várják a megoldást. Számos ismert kutató is beállt mögéjük, kettőt közülük mi is megszólaltattunk. Részletek itt!
  • A Fudan Egyetem nem hoz tisztességes versenyt a felsőoktatási szférába, ráadásul a magyarok többsége ha lehet, nyugatot preferálja. A kínai intézményről írt véleménycikket az Indexnek Bojár Gábor fizikus, vállalkozó, az Aquincumi Technológiai Intézet alapítója. A teljes írás itt!
  • Újabb két magyar atléta szerzett olimpiai kvótát: Venyercsán Bence és Helebrandt Máté indulhat 50 kilométeres gyaloglásban a tokiói olimpián, miután a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (WA) lezárta a versenyszám világranglistáját. Részletek itt!
  • Tizenkét napig tombolt a tűz egy teherhajón Srí Lanka partjainál, míg hullámsírba nem került. Fedélzetéről mérgező vegyi anyagok és több tonna műanyag granulátum jutott a tengerbe. A szigetország sosem látott környezeti katasztrófával szembesült. Részletek itt!
  • Ha szerda, akkor Kibeszélő! Mennyire sikeres a magyar kormány járványkezelése, ki lesz az ellenzék miniszterelnök-jelöltje, min múlhat a 2022-es választás? – ezekről is kérdeztük Závecz Tibort, a Závecz Research ügyvezetőjét, valamint Mráz Ágoston Sámuelt, a Nézőpont Intézet vezetőjét. A műsor itt nézhető meg!

További híreinket ide kattintva böngészheti.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport