Timót, Xénia
-4 °C
2 °C

Keresés

877428 találat az Indexről, és 359705 a környékéről.

És az ön szavazata mennyit ér?

És az ön szavazata mennyit ér?

2018.01.24. 09:47 Módosítva: 2018-01-23 13:36:39
0
Van választókerület, ahol 63 ezren, másutt 94 ezren jogosultak beleszólni, kit küldenek a Parlamentbe. Térképre tettük a számokat.

10 perce

Nem lesz idén sajtgurító verseny Stiltonban

Szomorú epizódhoz érkezett a Stilton sajtról híres angliai Stilton városa, nem rendezik meg ugyanis idén az 50 éve létező éves sajtgurító versenyt, mert az érdeklődés hiánya arra enged következtetni, hogy az már sajnos nem menő.

2 órája

GKI: Leszakadtunk a régióról GKI: Leszakadtunk a régióról

Egy magyar háztartás fogyasztása csak a negyedével nőtt 2002-höz képest, a szlovák a duplájával, egy lengyel a kétharmadával.

2 órája

Egyre jobban néz ki A világ összes pénze

Ridley Scott filmjét a héten mutatják be a mozik - ideje már, mondhatnók, mert a születésének extra körülményei (Kevin Spacey szerepelt volna benne Christopher Plummer helyett, de a zaklatási botránya miatt kivágták belőle, és

3 órája

Orbán hozta össze Tiborczot Simicskával Orbán hozta össze Tiborczot Simicskával

Miért szállt be az egykori csúcsoligarcha a kormányfő leendő vejének cégének? Aztán miért szállt ki? Korrupciós dráma a királyi udvarból, meglepő csavarral.

tegnap, 22:42

Rendőrségi hírek és képek <3

A police.hu-n jelent meg ez a csodás, de sok kérdést felvető kép egy terjedelmes írásban, arról, hogy a rendőrök is ott voltak egy pályaválasztási kiállításon. Azt is írják,  a kékek idén sem szürkültek bele a mintegy