L.L. Junior: Megvédem a párom!

2021.07.15. 21:34

L.L. Junior gyermekének édesanyját korábban gondatlan emberölés vétség megalapozott gyanúja miatt többször is kihallgatták. Most pedig a rendőrség két év után lezárta a nyomozást, és vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.

Mint ismeretes: a hároméves Dávidka még 2019-ben az édesanyjával és barátaikkal sétált, amikor a tilos jelzés ellenére kiszaladt az útra és halálra gázolta egy autó. Az édesanya, Csilla sokkos állapotban volt, és most őt vádolják a fia haláláért. A családja támogatja, és próbálja benne tartani a lelket.

Nincsen jogi kárpótlás, ami visszahozná a kisfiamat az életbe. Biztos vagyok benne, hogy Csilla már százszor, ezerszer, milliószor átgondolta. Óriási fájdalmat cipel, ahogy mi is. Azt szeretném, hogy a legcsekélyebb ítéletet kapja, ha megállapítják a bűnösségét. Letöltendő börtönbüntetést semmiképpen

– nyilatkozta L.L. Junior az RTL Klub Fókusz című műsorában. Az énekes és Csilla heti váltásban nevelik másik gyermeküket, Lacikát. 

Nagyon rövid az élet, jól mutatja a kisfiam három éves életkora. Két évbe telt, mire lezárult a nyomozás, és gondatlan emberölés a vád. A sofőr felelősségét kizárták, zöld lámpánál harminccal ment körülbelül.

Egy petíció is indult, hogy mentsék fel a vádak alól az édesanyát. 

Nekem nem jó, ha neki rossz. Az a jó, ha boldog, boldog kapcsolatban él, ez a gyermekem számára, Lacikának is a legjobb.