Rendkívüli bejelentést tesz a kormány

D MTI20220713004
2022.07.13. 13:05
Orbán Viktor az energia-vészhelyzet miatt hívta össze a kabinetet, délután érkezik a bejelentés.

Váratlanul mára, 15.30-as kezdettel Kormányinfót hirdettek meg, a legfrissebb döntésekről Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő tájékoztatja a nyilvánosságot. Az Index percről percre tudósít az eseményről.

Kormányinfót legutóbb az előző héten, csütörtökön tartottak, Gulyás Gergely többek között bejelentette, hogy az Európai Bizottság mely javaslatait fogadta el a kormány.

Ahogy arról beszámoltunk, Orbán Viktor miniszterelnök szerda reggelre hívta össze a Karmelita kolostorba a kormánykabinetet, amelynek tagjai a szakmai kabineteket vezető miniszterek, és ahol az európai energiaválságról tanácskoztak.

(Borítókép: Orbán Viktor miniszterelnök a Karmelita kolostorban 2022. július 13-án, ahová a háborús energiaárak és az európai energiaellátási problémák miatt, amelyek Magyarországra is kihatnak, összehívta a kormánykabinetet, amelynek tagjai a szakmai kabineteket vezető miniszterek. Fotó: Fischer Zoltán / Miniszterelnöki Sajtóiroda / MTI)