Ismét a háza felrobbantásával fenyegetőzött egy férfi, azonnal léptek a rendőrök

2023.09.22. 11:34

Mint megírtuk, szerdán egy hasonló esetnél történt tragédia Esztergomban: egy férfi a családi háza felrobbantásával fenyegetőzött, és be is váltotta a fenyegetést, miután a rendőrök kivonultak hozzá, és többórányi tárgyalás után rátörték az ajtót. A rendőrök egyike, egy fiatal, kétgyermekes családapa meghalt, többen életveszélyes állapotban vannak.

Alig egy napnak kellett eltelnie ahhoz, hogy egy szinte teljesen ugyanolyan esettel szembesüljenek a rendőrök. A rendőrség közleménye szerint csütörtökön 17 óra körül kaptak bejelentést arról, hogy

Kisbajcson egy férfi a háza felrobbantásával fenyegetőzik.

A rendőrök azonnal a megadott címre mentek, és a háza előtt elfogták a 48 éves elkövetőt. Az ingatlanban a szükséges intézkedéseket elvégezték, robbanás nem történt – közölték a police.hu-n.

A kisbajcsi férfit az egyenruhások a Győri Rendőrkapitányságra előállították, ahol ellene – őrizetbe vétele mellett – közveszéllyel fenyegetés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás. 

A helyi lap szerint nagy erőkkel vonultak ki a készenléti rendőrök 

Az esetről valamivel korábban a kisalfold.hu is beszámolt már. A lap közölte, hogy a Kossuth utcában történt az eset, és az ott élők egy nagy rendőri akciót tapasztaltak csütörtökön kora este, amiről fotót is megosztottak. 

Mint írták, a készenléti rendőrség vonult ki a helyszínre a „fenyegetőző magatartást tanúsító” férfihoz, és rajtuk kívül a tűzoltóság, az áram- és gázszolgáltató, valamint a mentők is helyszínre vonultak és intézkedtek. A rendőrség a lap kérdéseire reagálva megerősítette, hogy jó alappal vonultak ki ekkora erőkkel, és későbbre ígértek további részleteket (ezt tudták le most a police.hu-n megjelent közleménnyel).

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport