Orbán Viktor belátta, hogy tévedett a stadionépítés ügyében

2023.11.12. 10:28
Eltelt egy újabb hónap, így hát érkezett az újabb havi összefoglaló Orbán Viktor miniszterelnök TikTok-oldalára a már megszokott westernstílusban. A miniszterelnök beszélt a magyar futball sikereiről, a Nobel-díjasokról, illetve a nemzeti konzultációról is.

Hatlövetű – október címmel jelent meg Orbán Viktor legújabb TikTok-videója, amelyben összefoglalta a hónap eseményeit. 

Elsőként a magyar futballválogatott sikereire tért ki, és elmondta, „a csapatunk vezeti a csoportot, a csapat kapitánya, Szoboszlai Dominik pedig már szinte világklasszis, ami miatt nehezebb bejutni a válogatott meccseire, mint egy Azahriah-koncertre”.

Kiemelte, igaza volt Szöllősi Györgynek,

nagyobb stadiont kellett volna tervezni és építeni.

Ezután a Donald Trumptól kapott piros baseballsapka témájára tért ki, és elmondta, reméli, ismét ő lesz az Amerikai Egyesült Államok elnöke.

„Kisújszállásról és Mórról a világ tetejére – ez igen!”

A miniszterelnök Karikó Katalin és Krausz Ferenc Nobel-díjas kutatókat is méltatta összefoglalójában. A kutatók két magyar kisvárosból küzdötték fel magukat a „világ tetejére”, amire Orbán Viktor szerint

nemcsak mi, hanem még az unokáink is emlékezni fognak.

Kiemelte azt a tényt is, hogy Karikó Katalin az első női Nobel-díjas magyar.

„A világ a veszélyek korszakába lépett”

Következett a nemzeti konzultáció témája, melyről elmondta, „nem egy tiktokos műfaj, de most kifejezetten fontos”, mivel egyre nehezebb helyzetben van a világ a háborúk, terrortámadások és illegális bevándorlások sokasága miatt.

Kell a nemzeti egység

– fogalmazott Orbán Viktor, és arra kérte a magyarokat, vegyék kézbe, olvassák el, és töltsék ki a dokumentumot.

„Nekünk béke kell!”

Orbán Viktor hangsúlyozta, az egész világot foglalkoztatja, meddig tart még a háború, illetve hogy a háború vagy a béke pártjára álljon.

Kiemelte, „Magyarország a béke mellett dönt, és mindent meg is teszünk azért, hogy ez mihamarabb bekövetkezzen. Ez az ország érdeke.”

Hajrá, magyar fiatalok!

csok témája sem maradt el, a miniszterelnök elmondása szerint a falusi csok bevált, azonban a városit újra kellett gondolni, ugyanis az nem bizonyult túl vonzónak.

Elmondta, az új koncepción hónapokig dolgoztak, novemberben a részletekbe is beavatják a lakosságot. Hozzátette, hogy aki gyermeket szeretne vállalni, már januártól igényelheti is ezt az új támogatási formát.

Hajrá, magyar fiatalok!

– zárta összefoglalóját Orbán Viktor.

@viktor_a_tiktokon Hatlövetű - október #orbanviktor #miniszterelnok #follow #fyp #foryou #Karikó #Krausz #Szoboszlai #Rossi #CSOK #Trump #háború ♬ eredeti hang - Viktor a TikTokon