Bayer Zsolt: Erőt kell demonstrálnunk

2024.02.12. 13:47
Bayer Zsolt fideszes újságíró, műsorvezető arról beszélt a Hír TV műsorában vasárnap, hogy eljött az erődemonstráció ideje, mert „a hiénafalka most vérszagot érez”.

Vasárnap a Hír TV Sajtóklub című műsorában a kegyelmi ügyről, valamint Novák Katalin és Varga Judit lemondásáról beszélgetett egymással Bayer Zsolt, Bencsik András, Gajdics Ottó, valamint Szabó László.

A Mandiner beszámolója szerint a történtekkel kapcsolatban Bayer Zsolt kijelentette, hogy

szerinte március 15-én utcai erődemonstrációt kellene tartani.

Azt mondta: „Most megpróbálják ebbe az egészbe a miniszterelnököt meg a Fideszt meg az egész kormányt meg a mindenkit belekeverni, nekünk viszont erőt kell demonstrálnunk, mert a hiénafalka, ezek a teljesen amorális, hazug gazemberek, akik ott üvöltöztek tegnap a Sándor-palotánál, meg a csőcselék, az most vérszagot érez, mert azt hiszi, hogy eljött a pillanat. Mutassuk meg nekik, hogy rohadtul nem jött el a pillanat!”

Amint arról beszámoltunk, a nagy port kavart kegyelmi döntése után szombat délután bejelentette lemondását Novák Katalin köztársasági elnök, nem sokkal később visszaadta országgyűlési képviselői mandátumát Varga Judit korábbi igazságügyi miniszter. Szombat este Varga Judit volt férje, Magyar Péter is közölte, hogy lemond két állami társaságnál betöltött pozíciójáról.

Magyar Péter a Partizán adásában beszélt arról, mi állhat szerinte Novák Katalin és Varga Judit lemondása mögött. Élesen bírálta a kormány működését és a kormány kommunikációs gépezetét. Arról is írtunk, hogy Balog Zoltán püspök, az emberi erőforrások volt minisztere javasolhatta azt Novák Katalinnak, hogy adjon kegyelmet K. Endrének.

Arról, hogy ki lehet Novák Katalin utódja, az alábbi cikkünkben írtunk részletesen.