2024. június 17. 15:00
Románia
Ukrajna
Fussballaréna München I. forduló
2024. június 17. 18:00
Belgium
Szlovákia
Frankfurt Arena I. forduló
2024. június 17. 21:00
Ausztria
Franciaország

Orbán Viktor gyereknap alkalmából elárulta, mi volt a legnagyobb csínytevése

2024.05.26. 10:31
A hintát szerettem, az a valami, a csúszdában nincs kockázat – árulta el Orbán Viktor a gyereknap alkalmából TikTokra feltöltött videójában, ahol kilenc, eddig ismeretlen dolgot árult el a gyerekkoráról.

„Szia, Orbán Viktor! Ki a kedvenc mesehősöd?” – így kezdődik az a videó, amit Orbán Viktor gyereknap alkalmából osztott meg a TikTokon, és amelyben egy képzeletbeli kisgyerek kérdéseire válaszolt.  Összesen kilenc kérdést tett fel a miniszterelnöknek a virtuális óvodás, Orbán Viktor válaszaiból pedig nagyjából összerakhatunk egy képet a csibész, maszatos szájú, dekázó kisgyerekről, aki Robi pajtásával rúgja a bőrt a futballpályán. 

Kiderült többek között, hogy Orbán Viktornak nem kellett választania a túrós batyu és a kakaós csiga között, mert egyiket a másik után ette meg, ráadásul még a többiekéből is jutott neki, hogy Mézga Géza volt a kedvenc mesehőse, és mint minden gyerek, utálta a délutáni alvást. 

Amikor arról kérdezte a kisgyerek hangján megszólaló gép a miniszterelnököt, hogy a hintát vagy a csúszdát szerette jobban, arra úgy felelt, hogy a hintát, hiszen „a csúszdában nincs kockázat. A hinta, az a valami”. 

Kiderült még, hogy megszámlálhatatlan intője volt, és szerette az indián regényeket, de azt is elárulta, hogy mi volt a legnagyobb csínytevése.

Mindig ugyanaz, valahogy az iskolaudvarról kilógni a hátsó focipályára

– idézte fel, majd elárulta, hogy egy Robi nevű kissrác volt a legjobb barátja. 

@viktor_a_tiktokon Boldog gyereknapot! Le a délutáni alvással! 😉 #orbanviktor #miniszterelnok #follow #fyp #gyereknap ♬ So Cute - Audiosphere