Két holttestet találtak a Balatonban

2024.08.30. 15:15
Csütörtök este is belefulladt a Balatonba egy ember Szigligetnél, továbbá megtalálták annak a férfinak a holttestét is, aki az alsóörsi strandról tűnt el a nemrég.

Csütörtökön kora este érkezett a bejelentés, hogy a szigligeti strandon a Balatonba fulladt egy ember – erősítette meg a Delta Hírek értesüléseit Orbán Zoltán rendőrségi szóvivő. 

Információik szerint az 55 éves német állampolgárságú férfi a bójasor közelében fürdőzött, amikor váratlanul elmerült, a felesége azonnal a vízimentők segítségét kérte. A férfit a partra vitték, próbálták újraéleszteni, de nem sikerült. 

Közölték azt is, hogy Zamárdinál megtalálták annak a 86 éves férfinak a holttestét, aki még három nappal korábban az alsóörsi strandról tűnt el. Mindkét esetet általános közigazgatási rendtartás keretében vizsgálják a rendőrök.

Mint megírtuk, kedd délután egy idős nő holttestét találták meg a Balatonban, Balatonkenesénél. A történteket ebben az esetben is általános közigazgatási rendtartás keretében vizsgálja a rendőrség.