Valér
-1 °C
0 °C

Orbán Viktor: Az MSZP van a megfigyelési ügy hátterében

2008.09.30. 17:06
Orbán Viktor szerint az fog kiderülni, hogy az MSZP van a megfigyelési ügy hátterében, ahogy eddig is minden megfigyelés mögött a szocialisták voltak. A Fidesz elnöke azt mondta, hogy eddig csak annyi bizonyos, hogy két fideszes politikust hallgatott le "a Szilvásy-féle titkosszolgálat".

Orbán Viktor szerint eddig minden megfigyelés mögött a szocialisták voltak, és most is ez fog kiderülni, hangzott el a Fidesz-elnök kedden, az orbanviktor.hu-n megjelent videóinterjújában.

A pártelnök súlyosnak nevezte a megfigyelési ügyet, mert a titkosszolgálat beavatkozott a politikába. Szerinte jelenleg csak azt lehet biztosan tudni, hogy "a Szilvásy-féle titkosszolgálat" lehallgatott két fideszes politikust.

A Fidesz elnöke abban semmi kivetnivalót nem lát, hogy egy volt titkosszolgálati miniszter és államtitkár tartja a kapcsolatot titkosszolgálati ügyekkel foglalkozó emberekkel, ahogyan egy sportminiszter is tartja a kapcsolatot az olimpiai bizottság elnökével. Szerinte ilyen kapcsolattartás mindig is volt és mindig is lesz, nem ez az ügy, hanem, hogy lehallgattak két fideszest, jelentette ki Orbán Viktor.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!