Sztojka feladhatja magát

2009.02.12. 17:32 Módosítva: 2009.02.12. 17:36
Egy neve elhallgatását kérő enyingi lakos szerint a veszprémi gyilkosság gyanúsítottja levélben írt szándékáról szüleinek.

Feladná magát a rendőrségen Sztojka Iván, a vasárnapi veszprémi gyilkosság harmadik, még szökésben lévő gyanúsítottja, állítja egy neve elhallgatását kérő enyingi lakos. Elmondása szerint Sztojka levélben tájékoztatta szüleit szándékáról.

A levél létéről a rendőrség is tudomást szerzett, a Fejér megyei rendőrök el is kérték a szülőktől. A levél tartalmáról a Fejér megyei rendőrszóvivő nem kívánt tájékoztatást adni.

Az neve elhallgatását kérő enyingi forrás szerint Sztojka a levélben tagadta a bűncselekmény elkövetését. Azt írta, ő csupán rosszkor volt rossz helyen. A dolog tisztázása végett feladja magát a rendőrségen.

Lakossági bejelentés alapján szerdán a Fejér Megyei Szent György Kórházban, csütörtökön pedig egy székesfehérvári, palotavárosi tízemeletes panelházban keresték a körözött bűnözőt, de egyik akció sem járt sikerrel. Megtalálták viszont azt a terepjárót, amivel Sztojka és két, az osztrák rendőrség őrizetében levő társa, a gyilkos szúrással gyanúsított R. Sándot és N. Győző elmenekült a gyilkosság helyszínéről.

A meggyilkolt Marian Cozmát pénteken temetik Bukarestben. A szertartást a Duna Televízió reggel 9-től élőben közvetíti.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport