Ezer tanúból egy sem látott késelést

2011.01.18. 07:38
Eddig egy tanút sem talált a rendőrség, aki látta volna az állítólagos késelést a West Balkánban. Az orvosszakértői vizsgálat szerint fulladás okozta a szombaton meghalt három lány halálát.

A tömeg nyomásától fulladt meg a West Balkánban három lány, derül ki a Blikk és a Magyar Nemzet birtokába került, a szombati diszkótragédia áldozatairól készült orvosszakértői jelentésből. A Blikk információi szerint K. Kingát és Cs. Emesét az első és a második emelet között a lépcső korlátjához szorította a tömeg, mindkettőjük mellkasa összezúzódott és összepréselődött a hasuk, ez okozta fulladásukat. A tragédia harmadik áldozata, a 24 éves R. Rita a Blikk értesülései szerint a nyakát törte, a Magyar Nemzet leírása szerint a földön annyira megtiporták, hogy az egyik bordája átszúrta a szívét.

A rendőrség hétfőn csaknem ezer tanút hallgatott meg az ügyben, de a Nemzet értesülései szerint a tanúk egyike sem látott késelést, amiről a helyszínen hírek terjedtek. A pletyka ennek ellenére kitartóan tartja magát az internetes fórumokon.

Az ugyanakkor a tanúvallomások alapján tényszerűnek tűnik, hogy valaki a helyszínen késelést kiáltott, a rendőrök szerint ez okozhatta a három lány halálához vezető pánikot.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport