Ágnes
-1 °C
2 °C

A sírból kiásott holttestek húsát árulta a piacon

2005.02.13. 10:38
Rendőrkézre került egy orosz kannibál, aki holttesteket ásott ki a helyi temetőben, húsukat részben elfogyasztotta, a maradékot pedig a helyi piacon értékesítette.

A Cseremhovo rendőrségén (Irkutszki terület) egy idős asszony tett bejelentést, aki gyanúsnak találta a húst, amit a vele közös háztartásban élő, harminc éves fia tárolt a hűtőszekrényben - olvasható a NEWSru orosz nyelvű hírportálon. A vizsgálat igazolta a szörnyű gyanút: a húsminta emberi eredetű volt.

Örök élet helyett diliház

A fiatal férfi a rendőrök kérdésére bevallotta, hogy a helyi temetőben vadászott a frissen eltemetett hullákra. Áldozatainak levágta a fejét és az alsó végtagjait, az így nyert nyersanyagot pedig feldolgozta. A hús egy részét megfőzte és elfogyasztotta, a felesleget a helyi piacon adta el.

A kannibál, aki jelenleg a városi kórház elmeosztályának vendégszeretetét élvezi, azt állítja, hogy szörnyű tettét utasításra hajtotta végre. Elmondása szerint hangokat szokott hallani, amelyek "örök életet ígérnek, amennyiben emberi aggyal és hússal táplálkozik".