Elemér
-1 °C
10 °C

Szahaf popsztár lesz

2003.05.07. 10:42
Hamarosan a slágerlisták élére kerülhet Mohamed Szaid Szahaf. Az iraki tájékoztatási miniszter remixelt mondatai két héten belül a boltokba kerülhetnek. A szerzői jogdíj Szahafra eső részét, ha a miniszter nem jelentkezik, a kiadó iraki gyermekek támogatására fordítja.
A szerzők reményei szerint hamarosan a slágerlisták élére kerülhet az a hamarosan megjelenő dance-sláger, mely Mohamed Szaid Szahaf, Huszein volt tájékoztatási miniszterének legnépszerűbb háborús kiszólásait dolgozza fel - írja a CNN. Az "El sem hiszem amit hallok" című dalt Alton Bryan szerezte, két héten belül jelenhet meg.

"Masszív darab lesz" - nyilatkozta a slágerről Les Molloyd producer a Sunnak. A kiadó elmondása szerint a szám után máris komolyan érdeklődnek a dj-k és a rádióadók.

Jutalék a gyerekeknek

A kiadó Szahaf jutalékát, ha a jelenleg ismeretlen helyen - egyes feltételezések szerint bagdadi nénikéjénél - bujkáló tájékoztatási miniszter nem jelentkezik érte, iraki gyermekalapoknak kívánja felajánlani a kiadó.

Népszerű brand

A "nincsenek is amerikaiak Bagdadban" és az "érzéseim szerint, mint általában, elpusztítottuk őket" mondatokkal különös népszerűségre szert tett tájékoztatási miniszter valódi márkanév lett az interneten. A welovetheiraqiinformationminister.com oldalon több tucatnyi terméket árulnak Szahaf nevével. A legújabb termékek egyike egy Szahaf-utánzat Action Man figura.

Szahaf népszerűségére már tévétársaságok is felfigyeltek, az al-Arabija dubai televízió szakkommentátorként és elemzőként számítana a volt miniszterre.