Jenő
-2 °C
6 °C

Lehányták Annie Lennox szőnyegét az internetezők

2007.05.08. 11:04
Annie Lennox megtapasztalhatta, milyen váratlan veszélyeket rejtenek magukban a közösségi szájtok. Az énekes lánya bulit szervezett, de meghívója véletlenül kikerült a MySpace üzenőfalára. Száz őrült partizó betört a buliba, összehányta a szőnyegeket és a szoba sarkába szart. Lesz mit felújítani a 700 millió forintos lakásban.

Kicsúszott a talaj Annie Lennox 16 éves lányának a lába alól. Lola Lennox-Fruchtman szűkkörű partit akart szervezni arra a hétvégére, amit filmproducer apukája otthonától távol töltött. Az eredetileg körülbelül 30 főnek szánt email azonban elszabadult, és a MySpace oldalán kötött ki.

Betörték a bejárati ajtót

Nem csoda, hogy a partira végül Londonból és környékéről száznál is több ismeretlen érkezett. A hivatlan vendégek hamar felülmúlták Lola baráti körét, és eluralták a bulit.

Eleinte még nem volt probléma, "csak egy-két pohár ital borult ki, és levertek néhány lámpát", mesélte a Daily Mailnek Lola egyik barátja. De hamarosan elszabadult a pokol. Lola és barátai hiába zárták kulcsra a bejárati ajtót, a száznál is több ismeretlen egyszerűen betörte azt. A lakásban hamarosan mozdulni sem lehetett.

Hányás, vizelés, graffitizés a nappaliban

És akkor a parti elvadult. Többen a nappali szőnyegére vizeltek, valaki belevésett egy graffitit a szoba falába, mások képeket vertek le és könyveket téptek szét. "Valaki szándékosan mosószerrel töltötte teli a mosogatót, aztán folyni hagyta a vizet és elárasztotta a konyhát" - mesélte a Mailnek Lola egy másik barátja.

A kétmillió fontos (700 millió forintos) otthon - amit Lennox 2000-es vállásukkor férjére hagyott - hatalmas károk keletkeztek. "A lépcsőt hányás borította, a szőnyegeket csikkek égették ki" - mesélte egy bulizó. Még szerencse, hogy Lola az értékesebb képeket és szobadíszeket még a parti előtt biztonságos helyre vitte.

Aztán amikor a ház kertjében már verekedtek a bulizók, Lola barátnői és a szomszédok is riasztották a rendőröket, akik éjfélre véget vetettek a mulatságnak.

Többmillió forintos kár

A károk pontos összegéről nem érkezett jelentés, de összehasonlításként a Mail egy másik esetet is közöl. Akkor egy fiú egy ideiglenesen elhagyott, 800 ,000 fontos házba szervezett bulit a MySpace-en. A buli után a hazatérő tulajdonosok 30 000 fontot (több mint tízmillió forintot) költöttek felújításra, aztán el is költöztek.

A bulit persze Lola sem úszta meg. Bár nyilván nem akarta lerombolni otthonát, apja határozatlan időre szobafogságra ítélte, írja a Daily Mail.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?