Koronavírus adatok

2021. nov. 29.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Taksony
1 °C
4 °C

Üldözőbe vette a rendőrt

2003.11.11. 17:18
Fordított rendőrségi üldözés folyt a minap a Virginia állambeli Hampton városában: egy gyorshajtásért megbírságolt amerikai lány mérgében üldözőbe vette az őt megbüntető rendőr kocsiját, és többször belehajtott.
Devikia Donise Garnett jócskán átlépte a megengedett sebességhatárt, és balszerencséjére ezt épp egy rendőrjárőr orra előtt tette. A rendőrautó megállásra késztette, a 20 éves lány pedig elismerve a szabálysértést, átvette a 90 dolláros bírságról szóló csekket.

A rendőr ezek után autójával visszakanyarodott az útra, és folytatta utcai szolgálatát. Néhány másodperc múlva azonban visszapillantó tükrében megjelent az imént feltartóztatott piros Mazda.

Mire a rendőr feleszmélt volna, már utol is érték, annyira, hogy üldözője belerohant hátulról járőrkocsijába. De ekkor kezdődött még csak igazán a hajsza.

A dühös nő még háromszor nekihajtott a járőrkocsinak, a rendőr pedig kénytelen volt gyorsítani, illetve manőverezni. Egy váratlan kitérővel azután a nő kocsija mellé került, és a kormányt félrerántva az útpadkának szorította a Mazdát, írta az AP.

Garnettet azonnal őrizetbe vették, és szándékos támadás vádjával az éjszakát bent tölthette a városi fogdában. A fiatal nő az üldözést már nem ússza meg egy 90 dolláros csekk befizetésével, rövidesen bíróság elé kell állnia.