Mit keres Hajós András a TikTokon? És miért undorítóskodik?

2021.10.09. 16:57

Célegyenesbe értünk, hamarosan startol az Index új tehetségkutatója, a #miatiktokod című formátum a YouTube-csatornánkon. A verseny házigazdája a Márkó és Barna síkideg című podcastből ismert Linczényi Márkó lesz, a négyfős zsűri tagjai pedig videókban mutatkoznak be.

A sort Csaby1 kezdte, őt Molnár Nini követte, túl vagyunk Turai Barnán is, és most Hajós András jön, aki mindenképpen kakukktojásnak számít, ugyanis nem tiktokozik. Viszont a bemutatkozásából kiderül, hogy pontosan tudja, hogyan kell satuba fogni a közönség figyelmét.

Hajós András elárulta, hogy elsősorban tanulási folyamatnak szánja a zsűrizést, és számára is nagy kérdés, hogyan tud majd dönteni olyasmiről, amihez nem ért. Figyelem, felkavaró videó következik:

@index_hu Szeretnéd, hogy Hajós András, a #miatiktokod tehetégkutató zsűritagja bírja a videódat? Akkor figyelj! #nekedbe ♬ eredeti hang - Index.hu

Érdemes most beszállni, hiszen az elmúlt év egyik leggyorsabban fejlődő közösségimédia-platformja kétségtelenül a TikTok volt. A felület kezdetben zenés videók megjelenítésével vált népszerűvé, mára viszont sokkal szélesebb skálán mozog a választéka, ahogyan ez tehetségkutatónkból is kiderül majd. Az itt található tartalmak naponta 1 milliárd embert szórakoztatnak, és már Magyarországon is vannak milliós táborral rendelkező tiktokkerek.