Adele jövőre gyereket akar, az eljegyzésről is megszólalt

000 9YW2KE
2022.02.12. 10:28
Az énekesnő ugyan nem adott egyértelmű választ azon kérdésre, miszerint párja eljegyezte-e, ám azt kijelentette, hogy gyereket szeretne a közeljövőben.

Mint megírtuk, Adele körül az utóbbi hetekben kisebb botrány bontakozódott ki, mivel egy nappal a Las Vegas-i koncertsorozata kezdete előtt elhalasztotta az egész turnét. A hír sokként érte a rajongókat, mivel sokan már a repülőgépen ültek Las Vegasba menet, hogy élőben láthassák az énekesnőt. Bár Adele többek között a koronavírust tette felelőssé amiatt, hogy erre a döntésre kényszerültek, ám voltak, akik azt sejtették, hogy párkapcsolati krízis állhat emögött. Bennfentesek ugyanis arról számoltak be, hogy a popsztár a próbákon gyakran sírt, illetve telefonon kiabált párjával, Rich Paullal. Ennek következtében pedig olyan pletykák is elkezdtek terjedni, miszerint válságba került a párkapcsolatuk, ám az elmúlt hét történései ezen felvetést igencsak megkérdőjelezik. 

Adele néhány napja ugyanis a BRIT Awardson jelent meg, ahol a vörös szőnyegen megvillantotta az ujján lévő hatalmas gyémántgyűrűt. Ezzel lavinát indított el, és sokan azt találgatták, vajon megtörtént-e az eljegyzés. A zenész a Graham Norton Show legutóbbi adásában adott interjút, amelyben elég különös választ adott az eljegyzésével kapcsolatban felmerült kérdésre:

Ha eljegyzett volna, vajon elmondanám valaha bárkinek is, hogy igen vagy sem?

– mondta sejtelmesen.

Az elhalasztott koncertsorozattal kapcsolatban elárulta, ahogy azt már sokan sejthették, valóban nem a koronavírus miatt kellett lemondaniuk a fellépéseket. Mint mondta, az utolsó pillanatig abban reménykedett, hogy meg tudják úgy valósítani, ahogy szerették volna, ám ez nem sikerült, ő pedig nem akarta átvágni a rajongóit. Azonban megjegyezte, új időpontokat is be fog majd jelenteni.

100 százalék, hogy még idén megrendezzük. Muszáj, mert más terveim vannak jövőre 

 – mondta Adele, és azt sem titkolta el, milyen tervekről beszélt. Bejelentette ugyanis, hogy jövőre gyermeket szeretne párjától, Rich Paultól, akivel 2021 óta vannak együtt. Korábbi, Simon Koneckivel kötött házasságából egyébként már született egy kisfia, Angelo, aki jelenleg 9 éves. 

Képzelje el, ha le kell mondanom, mert babám lesz

– viccelődött az énekesnő, miután megtette a nagy bejelentést.

(Via Pagesix)

(Borítókép: Adele 2022. február 8-án. Fotó: Niklas HALLE'N / AFP)