18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Újra gyermeket szülne Britney Spears

GettyImages-1163685622
2022.03.08. 12:30

Britney Spears az elmúlt hetekben – az elmúlt évek sok keserűsége után – újra felszabadultnak és boldognak tűnik, ami érthető, édesapja gyámsága alól csak hosszú huzavona után tudott megszabadulni. 

A közösségi oldalán szinte mindent megmutató énekesnő legújabb, nyaralós képein sem szégyenlős, azonban most egy egészen félreérthetetlen üzenetet is megosztott követőivel. 

„Gyereket tervezek itt, Polinéziában” 

– írta a tengerparton félmeztelenül pózoló Britney, aki a festői környezetben új férjével, a mindössze 28 éves személyi edző Sam Asgharival is szeretne szülői örömöket átélni a jelek szerint. 

Az énekesnő nem először beszél arról, hogy szeretne még gyermeket, egy 2021-es tanúvallomásában úgy fogalmazott, szeretne előrelépni az életben, családot és gyerekeket szeretne, emiatt is kéri a gyámság megszüntetését. 

Mindig a gyerekeim lesznek az elsők, nagyon szerencsés vagyok, hogy velük élhetem le az életemet

– mondta egy 2017-es interjúban a People magazinnak.  

Spears korábbi kapcsolatából két fia született, a 16 éves Sean Preston Federline és a 15 esztendős Jayden James Federline, akik az énekesnő tervei szerint hamarosan egy kis testvért is kaphatnak maguk mellé – írja a Page Six.

(Borítókép: Britney Spears 2019. július 22-én. Fotó: Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic)

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport