Megint balhéba keveredett Harry herceg és Meghan Markle

GettyImages-1352574305
2022.04.10. 15:20
A brit királyi család „fekete bárányai” most azzal vonták magukra a külföldi sajtó figyelmét, hogy úgy volt, részt vesznek David Beckham fiának, Brooklyn Beckhamnek az esküvőjén. Vasárnap aztán a brit lapok megírták, hogy meg sem hívták őket az eseményre.

A Beckham família és a brit királyi család tagjai jó viszonyt ápolnak egymással: David Beckham és felesége, Victoria például egyaránt ott voltak Vilmos herceg és Katalin hercegné, valamint Harry és Meghan esküvőjén is. Emiatt indult útjára a pletyka, miszerint David és Victoria Beckham meghívására Harry és Meghan elrepülnek Floridába azért, hogy részt vegyenek Brooklyn Beckham vasárnapi esküvőjén, amely az utóbbi napokban a bulvárvilág legfelkapottabb témája volt. 

Egyesek viszont az esküvőn való részvételüket állították párhuzamba azzal, hogy Harry és Meghan március végén nem vettek részt Fülöp hercegnek az Egyesült Királyságban tartott búcsúztatásán (a pár egyébként most is biztonsági okokra hivatkozott, ahogy már korábban is jelezték, hogy rendőri védelmet kérnének). 

Ennek ellenére sokan felrótták nekik, hogy Floridába az extravagáns rendezvényre elmennek ugyan, de Fülöp herceg miatt már nem akartak hazatérni Angliába. Paul MacKenzie-Cummins, a Clearly PR nevű cég alapítója és kommunikációs szakértője például azt mondta: 

ha Harryék ilyen előzmény után részt vesznek ezen az esküvőn, akkor azzal örökre leírják magukat a brit közvélemény szemében.

Kifejtette, hogy szerinte a páros „láthatóan nem képes felfogni a helyzetet”, és azzal, hogy most elmennek erre az esküvőre, „az érzéketlenségükről tesznek tanúbizonyságot”.

Néhány hónapja még azt mondták, hogy vissza szeretnék szerezni a közvélemény bizalmát, de a cselekedeteik pont ennek az ellenkezőjét mutatják. Valójában úgy tűnik, hogy egy nagy Gatsby-féle életet akarnak élni, amelyben a médiafigyelem állandóan rájuk irányul, és fényűző életet élhetnek befolyásos barátaikkal és a celebekkel

– mondta.

Aztán kiderült, hogy meg se hívták őket 

A történetben aztán vasárnap reggel jött a slusszpoén, amikor a Mirror megírta: Harryt és Meghant meg sem hívták az esküvőre, ugyanis a vendéglistán nem volt rajta a nevük. Mindeközben ráadásul – szintén a vendéglista alapján – kiderült, hogy 

Vilmos herceg és Katalin hercegné meghívót kapott az esküvőre. 

Ők viszont illedelmesen visszautasították a részvételt.

A Mirror szerint David és Victoria Beckhamet nehéz helyzet elé állította, hogy a két hercegi pár közt feszültség van, és emiatt nem akarták mindkét párost meghívni. Így végül Vilmosra és Katalinra esett a választásuk, akiket már régebb óta ismernek, és akikkel mélyebb a kapcsolatuk.

Mindeközben vasárnap délelőtt Brooklyn Beckham és párja, Nicola Peltz már ki is mondták a boldogító igent. Úgy tudni, hogy a ceremónia rendkívül fényűző volt, és a brit–amerikai celebvilág színe-java megjelent rajta, ahogy arra számítani lehetett. 

(Borítókép: Harry herceg és Meghan Markle 2021. november 10-én New Yorkban. Fotó: Dia Dipasupil / Getty Images Hungary)