Johnny Depp regisztrált a TikTokra, egy nap alatt több mint négymillió követője lett

32BP9WY-highres
Közel hat héten keresztül követhettük napról napra Johnny Depp Amber Heard elleni perét, melyet a leginkább talán a TikTok kínai fejlesztésű közösségi oldal kapott fel, hiszen naponta akár több ezer, a perrel kapcsolatos videót is feltöltöttek. A platformnak köszönhetően Johnny Depp hatalmas népszerűségre tett szert, melyet most úgy hálált meg, hogy maga is regisztrált.

Mint arról korábban az Index is beszámolt, június elsején végre döntés született az évszázad perében, melyet túlzások nélkül az egész világ végigkövetett.

Johnny Depp kedd délután tette közzé első bejegyzését, mely a következőképp szólt:

Minden nagyra becsült, hűséges és rendíthetetlen támogatómnak. Mindenhol együtt voltunk, mindent együtt láttunk. Együtt jártuk végig ugyanazt az utat. Együtt cselekedtünk helyesen, köszönhetően annak, hogy törődtetek velem. És most mindannyian együtt megyünk előre. Nektek köszönhetően van munkám, én pedig csak hálás lehetek ezért. Szóval, köszönöm

– írta a feltöltött montázsvideó mellé a színész, melyet alább tekinthet meg:

@johnnydepp

To all of my most treasured, loyal and unwavering supporters. We’ve been everywhere together, we have seen everything together. We have walked the same road together. We did the right thing together, all because you cared. And now, we will all move forward together. You are, as always, my employers and once again I am whittled down to no way to say thank you, other than just by saying thank you. So, thank you. My love & respect, JD

♬ Stranger - Love Joys

Az évszázad rágalmazási pere

Johnny Depp és Amber Heard a 2011-ben bemutatkozó, Rumnapló című filmnek köszönhetően ismerték meg egymást, amelyben együtt szerepeltek. Úgy tűnt, hogy dúlt köztük a szerelem, ezért 2015 elején összeházasodtak, majd egy évvel később fordulatot vett a kapcsolatuk. Amber Heard 2016 májusában ugyanis beadta a válókeresetet, és távoltartási végzést kért a színész ellen.

Johnny üldözési mániája, kényszerképzetei és agressziója folyamatosan csak nőtt a kapcsolatunk alatt

– írta a váláshoz beadott egyik dokumentumban a színésznő, aki azt állította, hogy Johnny Depp verbálisan és fizikailag is bántalmazta, általában kábítószer vagy alkohol hatása alatt, valamint lefizette őt, hogy hallgasson minderről.

Amber Heard azonban nem maradt csendben, inkább cikket írt, amelyben összesen 14 esetről számolt be, amikor Depp bántalmazta őt. A Sun című napilap megosztotta a cikket, melynek tartalma miatt Johnny Depp a lap ellen rágalmazási pert indított egyszer 2020-ban az Egyesült Királyságban, amelyet elvesztett, viszont az Egyesült Államokban, amerikai bíróságon megnyerte a pert volt felesége ellen.

A Johnny Depp és Amber Heard közötti perben ítéletet hozó héttagú amerikai esküdtszék hathetes tárgyalás és kevesebb mint három nap tanácskozás után hozta meg döntését, miszerint Amber Heard hazudott, ezért 15 millió dollárt kell fizetnie. Egyik ellenkeresetét megnyerte, amelyért kétmillió dollárt kapott. Heard azonban nem fogadta el az ítéletet, és fellebbezett.

(Borítókép: Johnny Depp 2022. június 1-jén. Fotó: JIM WATSON / POOL / AFP)