18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Nyilvánosságra hozták a képeket Jeremy Renner súlyos balesetéről

2023.04.06. 19:14
A Jeremy Renner: The Diane Sawyer Interview – A Story of Terror, Survival and Triumph című exkluzív interjú a színész balesetéről amerikai idő szerint április 6-án, 22 órakor jelenik meg, de már kiszivárgott egy részlet a beszélgetésből, valamint néhány megrázó képkocka is a balesetről.

Amint arról korábban az Index is írt, a népszerű hollywoodi színész, Jeremy Renner még január elején súlyosan megsérült egy balesetben, miután egy hókotró elsodorta, aminek következtében kritikus, de stabil állapotban vitték kórházba.

Később kiderült, hogy Renner rendkívül súlyos sérüléseket szenvedett, 30 csontja eltört, több műtéten átesett, hetekig az intenzív osztályon kezelték. A színész azóta közösségi oldalán ad folyamatos helyzetjelentést állapotáról. A napokban éppen arról számolt be, hogy újra lábra tudott állni, alig több mint három hónappal a szörnyű baleset után.

Renner nemrégiben interjút adott, a balesete óta első alkalommal. Az ABC News műsorvezetőjének, Diane Sawyernek beszélt a baleset körülményeiről, arról, hogy unokaöccsét próbálta menteni, és arról is, hogyan sikerült túlélnie az esetet.

Az interjú eddig közzétett részleteiből kiderült, hogy hiába a rendkívüli fájdalom és trauma, a színész nem bánta meg a balesetet, újra a hókotró elé ugrana, ha ezen múlna az unokaöccse élete. 

A teljes interjú hivatalosan helyi idő szerint április 6-án, este 22 órakor kerül képernyőre az ABC-n, de a Good Morning America című műsorban már nyilvánosságra került néhány kép a balesetről. Az alábbi felvétel megtekintését csak saját felelősségre ajánljuk.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport