Osváth Zsoltnak Szájer József jutott az eszébe Tóth Gabiék szakításáról

2023.08.16. 18:12
A youtuber egy videóban beszélt arról, hogy mit gondol Tóth Gabi és Krausz Gábor szakításáról.

Az énekesnő és a sztárséf az előző héten jelentették be, hogy elválnak útjaik. A konkrét okokat nem közölték, azonban – mint az lenni szokott – a pletykák már terjedni kezdtek.

A Való Világból ismert Osváth Zsolt most egy videóban fejtette ki véleményét az esetről, miután a nézői többször megkérdezték, mit gondol erről. A youtuber – aki korábban egy másik videóban is beszélt arról, hogy miért tartja képmutatónak az énekesnőt – leszögezte: „nem tesz boldoggá, hogy bebizonyosodik, hogy képmutató” az, akit korábban annak nevezett. 

Mint mondta, egyrészt még sajnálja is Tóth Gabit és a kialakult helyzetet, másrészt azonban megérti azt, hogy az emberek miért háborodtak fel a hír miatt. 

„Nem azért vannak felháborodva az emberek, mert itt valaki csalfa volt. Hanem azért, hogy ameddig valaki csalfa volt, addig a család.hu-n a mi adóforintjainkból osztotta az észt a keresztény-konzervatív értékekről, és szabad szemmel jól látható összegért hiányolta a családját cikkekben és blogokban, ameddig az erdélyi turnén egészen új értelmet nyert a nemzeti összetartozás” – mondta.

Arról, hogy a pletykák szerint Tóth Gabi megcsalhatta Krausz Gábort, azt mondta: szerinte az embereket nem ez érdekli, mert ez „tényleg bármikor, bárkivel előfordul, és ehhez egyáltalán nincs közünk”.  Szerinte inkább az zavarja őket, hogy „itt át lettünk k*rva, és nem kicsit, hanem nagyon. Azt hittük, hogy ezt ember nem választja szét”.

Ha itt valóban házasságtörés történt, akkor Gabi ugye, esküt szegett, amit a jó Isten előtt tett meg, ha nem tévedek. Az a nő szegte meg ezt az esküt, aki azt állította, hogy az az egyetlen bűne az emberek szemében, hogy ő Isten gyermeke... 

– fogalmazott. 

A youtuber végül párhuzamot vont Szájer József 2020-as esetével is. „Az, hogy a Szájer egy melegpartin volt, és ott cuccozgattak, és közben lecsúszott az ereszen a kis satyikájában, és jól érezték magukat – ezen én poénkodok, ez vicces, ezért őt nem ítélem el. Azért ítélem el, mert azelőtt egy héttel ellenünk, a sajátjai ellen benyújtott, megfogalmazott egy Alaptörvény-módosítást”.

Szerintem ez a probléma, és Gabinál is ez a probléma. Gabi nem azért lett közutálat tárgya, mert nem csak a tüzet rakták meg Erdélyben, hanem azért, mert ő ennek az ellenkezőjével vértezte fel magát a kommunikációjában

– vélekedett Osváth Zsolt.