Felrobbant a bulvárbomba Tóth Gabiék válása után, most takarítják a romokat

2023.08.14. 06:48
Lassan egy hete tartja lázban a bulvárt két kanállal faló embereket a hír, hogy Tóth Gabi és Krausz Gábor elválnak. Ők maguk ugyan sok információt nem osztottak meg erről, de szépen lassan tisztulni látszik a kép. Összeszedtük, mit tudunk eddig a sztárpár szakításáról, ami egy újabb, de annál érdekesebb pletykával egészült ki.

Múlt hét szerdán robbant a bulvárbomba, amikor Tóth Gabi férje, Krausz Gábor séf közösségi oldalán jelentette be, hogy hat év után elválnak egymástól az énekesnővel. Tóth Gabi és Krausz Gábor még 2019-ben házasodott össze, majd az év decemberében megszületett első gyermekük, Hannaróza.

Nemrég még minden olyan szép volt

Szerdán azonban komoly fordulatot vett a sztárpár élete. Közösségi oldalaikon mindketten azt írták, gyermeküket továbbra is közösen nevelik – ennél több információt nem osztottak meg a nyilvánossággal, így rengeteg kérdőjel maradt a témával kapcsolatban, hisz mindenki úgy látta, örömük felhőtlen, szerelmük mély.

Mi sem bizonyítja jobban ezt a feltételezést, mint hogy a pár nemrég elhatározta, hogy kislányukkal a főváros zaját hátrahagyva, vidéken kezdenek új életet. A házaspár Budapest vonzáskörzetében talált rá álmai otthonára, viszont a csúszó felújítási munkálatok miatt még nem készült el teljesen a családi fészek.

Egy szó, ami elég beszédesnek bizonyult

Volt azonban egy szó Krausz Gábor bejegyzésében, ami a bulvársajtónak szemet szúrt és azonnal elindultak a találgatások. A séf és az énekesnő bejegyzése szinte pontról pontra megegyezett, egyetlen apró, de annál beszédesebb sornál, Krausz ugyanis azt írta:

Időnként furcsa meglepetéseket, kellemetlen fricskákat tartogat az élet.

A „fricska” szóból többen arra következtettek, hogy a váláshoz köze lehet a Tóth Gabit kísérő, Fricska nevű táncegyüttesnek is, amely kizárólag férfiakból áll. Egy, a párhoz közeli forrás megerősítette, hogy „régóta izzik a levegő” a Fricska egyik táncosa és Tóth Gabi között.

A helyzet tisztázását az sem segítette, hogy a történtek után Tóth Gabi és a Fricska egyik táncosa, Papp Máté Bence közösen jelentek meg a Jászberényi Kárpát-haza konferencia megnyitóján – erről Pócs János, a Jászság kormánypárti országgyűlési képviselője osztott meg egy képet közösségi oldalán.

Rajongók – vagy inkább kárörvendők – péntek este a Kossuth térre gyertyagyújtást is szerveztek Tóth Gabi és Krausz Gábor házasságának emlékére.

Tiszta vizet öntött a pohárba, majd kiöntötte a mosogatóba

Tóth Gabi végül szombatig várt, ekkor egy bejegyzésben köszönte meg ismerőseinek a támogatást ezekben a nehéz időkben, illetve azoknak is, „akikből olyan mélységeket váltott ki, amilyen szintre soha nem szeretnék lemenni…”. 

Az énekesnő a nyilvános bejegyzésben a Muzsikás együttes Széki magyar, a Misié című dalából is közzétett egy részletet, ami így szól:

Jaj, Istenem, hogy éljek meg,

Hogy a világ ne szóljon meg

Szól a világ, mit hajtok rá

Úgy ég a tűz, ha tesznek rá

Egész világ rólam beszél

De azt mind elfújja a szél.

A posztot egy nappal annak megjelenését követően azonban már nem lehet elérni, Tóth Gabi vélhetően törölte vagy elrejtette.

Újabb fordulat az ügyben

Az ügy kibogozása tovább folytatódik, miután a Blikk arról ír, információik szerint Papp Máté Bence rendszeresen ott alszik az énekesnőnél abban a szentendrei házban, amit Tóth Gabi és férje közösen vásárolt és újított fel.

A baráti körükben nyílt titok, hogy Gabi magához költöztette az új párját, Mátét, a férje, Gábor pedig albérletbe költözött. A lányuk, Hannaróza Gabival és annak szerelmével maradt a szentendrei házban. Így élnek jelenleg

– mondta a lapnak egy, a házaspárt jól ismerő forrás.

A portál idézi Tóth Gabi egyik januárban megjelent írását is, amit a család.hu-ra publikált. Ebben azt írja az énekesnő:

Megmagyarázhatatlan erő húz vissza a vidéki lét felé, és lelki szemeim előtt már csak egy olyan kép lebeg, hogy egy szép téli délelőtt én játszom Hannival a vidéki házunk nappalijában, az ablakon át látni a havas tájat, a kandallóban ropog a fa, és Krauszom készíti az ebédet… Ezt most nagyon szeretném, úgyhogy drukkoljatok, hogy jövőre már így ünnepelhessem a születésnapomat.

Az énekesnő nagy vágya már biztosan nem teljesül, emellett az is tény, hogy a blogolást is befejezte, erről itt írtunk bővebben.