Azahriah megállíthatatlan, már színészként is bontogatja szárnyait

2023.10.18. 11:33
Hatalmas érdeklődés veszi körül napjaink egyik legfelkapottabb magyar előadóját. A rajongók nemrég megrohamozták a jegyeladókat, így jövő májusban háromszor is telt házas koncertet adhat Azahriah a Puskás Arénában. Az énekes a szerdán induló Valami Amerika-sorozatban színészként is látható lesz. A magyar zenei élet több ismert alakja is büszke az előadóra, Mester Tamás pedig arra is rájött, mitől lehet annyira népszerű Azahriah zenéje.

Ahogy az Index beszámolt róla, Azahriah énekli az október 18-án induló Valami Amerika-sorozat főcímdalát. A produkció rendezői, Herendi Gábor és Ipacs Gergely az RTL Reggeli című műsorában jelentették be, hogy a sorozatban színészként is feltűnik majd az énekes.

Az adásban azt is elárulták, hogy a szereplés ötletét Azahriah dobta be. Az előadót a harmadik epizódtól az RTL streamingplatformján, az RTL+-on láthatják a nézők.

Tripla telt ház várható a Puskás Arénában

Azahriah idén novemberben tízállomásos európai turnéra indul, amelynek koncertjei nagyrészt már most telt házasak. Magyarországon hasonlóan nagy az érdeklődés: október 10-én indult a hivatalos jegyértékesítés Azahriah jövő májusi Puskás Aréna-koncertjére, amire szinte azonnal elfogytak a jegyek. A rajongók két fellépéssel sem érték be, pénteken egy harmadik időpontot is meghirdettek. 

Volt olyan rajongó, aki hajnal 5 óta várt, hogy megvehesse a jegyét Azahriah harmadik koncertjére. Az előadó kedden személyesen ült be a jegyárusító pult mögé, ahol néhány szerencsés rajongónak a belépőjegyét is dedikálta.

Közel a tripla telt ház

– írta kedd esti Facebook-bejegyzésében Azahriah, aki minden bizonnyal háromszor is telt házas koncertet adhat a Puskás Arénában. 

Mester Tamás megfejtette Azahriah népszerűségének titkát?

A magyar zenei élet több ismert alakja – Majka, Quimby zenekar, Varnus Xavér – emelt kalapot Azahriah népszerűsége előtt. Mester Tamás énekes-dalszerző a Palikék Világa by Manna című műsor legutóbbi adásában beszélt arról, hogy nem mondaná magát nagy Azahriah-rajongónak, de elismeri és nagyon tehetséges srácnak tartja őt. Megjegyezte, nagyon jó ötlet volt az előadótól, hogy vegyíti a magyar nyelvet az angollal.

Amíg magyarul éneklünk, addig semmit nem tudunk kihozni a magyar popzenéből

– fogalmazta meg az adásban Mester Tamás.

Hozzátette, a Megasztárban neki is célja volt, hogy az amerikai típusú zenét támogassa. Andy Vajnával egy alapítványt is létrehoztak, de küldetésük nem aratott sikert.

Csúcsra tört Azahriah népszerűsége

Azahriah napjaink egyik legnépszerűbb magyar előadója, a YouTube-megtekintései hamarosan átlépik a 323 milliót, a Spotifyon pedig havonta mintegy 25 milliószor játsszák le a számait. Az énekes tavaly a Sziget Nagyszínpadán lépett fel, idén pedig telt házas koncertet adott a Papp László Budapest Sportarénában.

AZAHRIAH AZ EGYIK LEGFELKAPOTTABB MAGYAR ELŐADÓVÁ VÁLT.

Júniusban a Stadiumx producerduóval, a Grammy-díjas Sam Martin énekessel jelentetett meg közös dalt és klipet Heaven címmel, önálló albumot legutóbb Memento címmel adott ki.