18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Minden vagyonát elkobozhatják Tekashi 6ix9ine-nak

GettyImages-1359692476
2023.12.17. 14:51
A rappernek 9,8 millió dolláros, azaz 3,4 milliárd forintos kártérítést kell fizetnie annak a sztriptíztáncosnőnek, akit egy pezsgősüveggel vágott fejbe még évekkel ezelőtt. A bírósági ítéletet a nyáron hozták meg, azonban azóta sem történt meg a kifizetés, így szinte minden vagyonát lefoglalhatják.

Alexis Salaberrios sztriptíztáncosnő még 2021-ben perelte be Tekashi 6ix9ine rappert, amiért a Miamiban található Gold Rush Cabaret-ban fejbe ütötte őt egy pezsgősüveggel. A fiatal lány ügyvédjének elmondása szerint a férfi eredetileg mást akart megütni, amiért patkánynak nevezte őt, ám véletlenül a táncosnőt találta el. Mint Salaberrios kifejtette, a sérülések következtében a sürgősségire kellett mennie, ahol több kapoccsal tudták összezárni a sebet a fején. Ezzel szemben a rapper jogi képviselője, Lance Lazzaro kigúnyolta a nő állításait, azt állítva, Salaberrios pusztán egy kísérletet tett arra, hogy minél több pénztől fossza meg védencét. 

Ugyan a bíróság a nyáron 9,8 millió dollárra kiterjedő kártérítést szabott meg Alexis Salaberrios számára, a rapper eddig nem fizette ki az összeget. A TMZ által megszerzett dokumentumok szerint, mivel Tekashi 6ix9ine eddig nem tett eleget az ítéletben foglaltaknak, a táncosnő a bírósághoz fordult segítségért, hogy jelöljön ki egy vagyonkezelőt, aki átveszi az irányítást a rapper vagyona felett.

Ahogy a portál megfogalmazta, a vagyonkezelő bármilyen ingatlanhoz, ingósághoz hozzáférhet, ezzel együtt pedig eladhat akármit, ami a 9,8 millió dolláros kártérítés kifizetéséhez szükséges. Ennek érdekében így akár megválhatnak a rapper Rolls-Royce autójától vagy épp a floridai kastélyától. Mint írták, ennek következtében könnyen meglehet, hogy az egykor a birtokába tartozó vagyontárgyak a következő hónapokban valamelyik aukción fognak landolni. 

Az interneten fellelhető adatok szerint a rappernek, aki mindig is szeretett nagy lábon élni, körülbelül 500 ezer dollárra, vagyis 175,5 millió forintra tehető jelenleg a vagyona, ami meg sem közelíti a közel 10 millió dollárt, amit ki kéne csengetnie a táncosnőnek. A korábban börtönre ítélt Tekashi 6ix9ine még tavaly számolt be arról, hogy egy lépésre van az anyagi csődtől. Bár a rácsok mögött 2019-ben egy 10 millió dolláros lemezszerződést kötött, úgy tűnik, ezeket a javakat már elherdálta. 

Jelenleg a megélhetésért küzdök. Nem tudom, hogy fogok-e valaha is olyan előlegeket kapni, mint amilyeneket a letartóztatásom előtt kaptam. A karrierem megrekedt

– állította a rapper egy bírósági dokumentum szerint, illetve hozzátette, már lejárt a lemez-, illetve a merchandise-szerződése is a kiadójával. 

(Borítókép: Getty Images)

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport