2024. június 16. 15:00
Lengyelország 1
Hollandia 2
Volksparkstadion I. forduló
2024. június 16. 18:00 ÉLŐ
Szlovénia 0
Dánia 1
StuttgartArena I. forduló
2024. június 16. 21:00
Szerbia
Anglia

Sebestyén Balázs nem hagyta szó nélkül, hogy Majka bekóstolta

Untitled-1
2024.05.24. 06:03
Az ózdi rapper és a rádiós ismét a közösségi médiában üzenget egymásnak. Ezúttal egy régi fotó apropóján indult a szópárbaj, amit Majoros Péter kezdeményezett, Sebestyén Balázs pedig nem volt rest beleállni az ugratásba.

Majoros Péter Majka és Sebestyén Balázs kétségtelenül jó kapcsolatot ápol, korábban is ugratták már egymást nyilvánosan. A szócsatáknak általában a közösségi média ad felületet – legutóbb az RTL Sztárbox című műsorában tolták volna egymást a ringbe, amit egyébként Molnár Áron kezdeményezett. A színész első körben Majkával szeretett volna kesztyűzni, ám a rapper átpasszolta Balázsnak a lehetőséget, aki persze ugyancsak kifarolt belőle. 

Most újabb szórakoztató üzengetés vette kezdetét a Facebookon. Ahogy korábban megírtuk, Majoros Péter egy olyan képet osztott meg az oldalán, amelyen Sebestyén Balázzsal látható valamikor nagyon régen. A rapper a fotó alapján a rádióst rajongónak titulálta, és bekóstolta azzal, hogy nem vitte semmire.

„Egyszer szerepeltem a 3 kívánság tévéműsorban, ahol egy fiatal rajongómmal kellett találkoznom, aki tátott szájjal nézett rám... Ő akkoriban sapkát hordott, és hozzá növesztett egy kis kunkor pajeszt. Remek srác volt. Ki tudja, mi lett azóta vele?” – ugratta Balázst az RTL-re idén az X-Faktor új mentoraként visszatérő Majoros.

„Hiányzott az első két foga”

Ahogy az lenni szokott, a rádiós azonnal vette a lapot és csuklóból visszavágott Majkának, ugyancsak a Facebookon. „De jó, egy régi fotó!” – csodálkozott rá a kollégája által közzétett képre, majd rögtön le is dobta a virtuális atomot:

Emlékszem ezekre a régi forgatásokra, mindig volt ott egy kopasz srác, akinek hiányzott az első két foga, ezért úgy beszélt, hogy takarta a száját, és mindig szeretett volna egy kis aprót kérni Technokolra. Adtam neki pénzt, de fogalmam sincs, mit kezdett annyi ragasztóval...

– humorizált Balázs. 

A Story magazin szerint egyébként Majka vélhetőleg azért rakta ki az üzengetés apropóját adó képet, mert amikor Sebestyén Balázs a Sopronfesten Puzsér Róberttel beszélgetett, azt találta mondani: örül, hogy átigazolt az RTL-hez, mert így ő több felkérésre mondhat nemet a csatornánál. A portál azt is írja, hogy a fotót 2006 júniusában a Story magazin fotósa készítette egy sportmárka őszi-téli kollekciójának bemutatóján, egy ferencvárosi gyártelepen. 

(Borítókép: Majka és Sebestyén Balázs. Fotó: Papajcsik Péter / Index)