2024. június 18. 18:00
Törökország
Georgia
BVB Stadion Dortmund I. forduló
2024. június 18. 21:00
Portugália
Csehország

Fordulat jöhet VV Fanni gyilkossági ügyében: lehet, hogy megtalálták a holttestet

2024.06.06. 08:09

A 2017 novemberben történt gyilkosság ügyében tavaly született meg a jogerős ítélet. Az elítéltnek, B. Lászlónak húsz évig kell börtönben maradnia.

Az egykori ValóVilág-szereplő holtteste viszont – a kiterjedt keresés dacára – a nyomozás alatt sem került elő. Ennek tudható be az is, hogy csak pár héttel ezelőtt tudták halottá nyilvánítani.

Azonban van rá esély, hogy nemrég az ő maradványait találhatták meg egy ajkai csónakázótóban.

Mint korábban megírtuk, a Veszprém vármegyei tónál még  május ötödikén kerültek elő emberi csontok  (a rendőrség akkor annyit közölt, hogy szakértők bevonásával, általános közigazgatási rendtartás keretében vizsgálják az esetet).

Bors szerint még zajlanak a hivatalos vizsgálatok, de VV Fanni hozzátartozói és jogi képviselője is felkapták a fejüket, amikor az ajkai esetről hallottak. A lapnak a család jogi képviselője, Lichy József ügyvéd azt nyilatkozta: meg kell várni a DNS-vizsgálat eredményét, de van esély rá, hogy tényleg a fiatal lány holtteste került elő. 

Mi is felkaptuk a fejünket a hír hallatán, mert bizonyos összefüggésekben elképzelhető, hogy a maradványok Fanni holttestének maradványai is lehetnek

– mondta, hozzátéve: „Abban az összefüggésben, hogy B. László Siófokon töltötte a gyilkosság utáni éjszakát. Fanni holtteste ott volt a parkolóban, a kocsiban. A vádlott másnap Siófokon és a környékén autózott, megfelelő helyet keresve a test elrejtésére.

Ajka egy Balaton-felvidéki település, a közelsége miatt pedig elképzelhető olyan cselekménytörténeti kitérő, ami által Fanni holtteste végül nem a Dunába, hanem más helyszínre került eltüntetésre

– fogalmazott Lichy József. 

Ugyanakkor az említett DNS-vizsgálat még zajlik, és akár hónapokig is eltarthat, mivel egy ilyen azonosításnál  rengeteg összevetést végeznek. „Nem tehetünk mást, várunk. Kíváncsian várjuk a DNS-azonosítás eredményét” – mondta az ügyvéd.