18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Kivonul Magyarországról az egyik legnagyobb online fogadóiroda

2023.11.17. 20:51
Felfüggeszti magyarországi tevékenységét a Bet365. A világ egyik legnagyobb fogadóirodája pénteken tájékoztatta magyar felhasználóit, hogy az oldalon november 20-ig bezárólag játszhatnak. A számlák végleges zárolására december 4-én kerül sor.

Kivonul a magyar szerencsejáték-piacról a Bet365 online fogadóiroda. A cég pénteken értesítette az érintett felhasználóit arról, hogy Magyarországon felfüggesztik tevékenységüket. 

Működésünk felülvizsgálatát követően sajnálattal tájékoztatjuk, hogy 2023. november 20-ával felfüggesztjük az Ön országának lakosai számára nyújtott szolgáltatásainkat

– írta felhasználóinak a vállalat. 

A közlemény szerint az folyamatban lévő fogadások az említett dátumig érvényben maradnak, a nyereményeket pedig „a szokásos módon” rendezik, az ügyfél számláján jóváírva. 

 A számlák végleges zárolására december 4-én kerül sor. 

A megadott határidő után a magyar felhasználóknak e-mailben kell felvenniük a céggel a kapcsolatot, hogy hozzáférjenek a nyereményhez.

Hónapok óta problémákkal küzdöttek 

Mint írtuk, a hazai játékszervezői engedéllyel nem rendelkező Bet365 annak ellenére is folytatta magyarországi tevékenységét, hogy július 1-je után bekeményített a Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatósága. A jogszabályi előírások értelmében a magyar pénzforgalmi szolgáltatók július 1-jét követően kötelesek megakadályozni az engedély nélküli külföldi online szerencsejáték-oldalakra irányuló és onnan érkező pénzügyi tranzakciók teljesítését.

Az oldal elérését már az utóbbi hónapokban is korlátozták a magyar hatóságok: már eddig is csak úgynevezett alternatív linken érhették el a magyar felhasználók, de mostanáig ezeken keresztül még működni tudtak. 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport