Őrizteti a MÁV a rákosrendezői bicikliutat, nehogy be lehessen fejezni

2018.08.02. 09:12 Módosítva: 2018-08-02 10:46:58
63 hozzászólás

Szerdán mi is megírtuk, hogy a Kétfarkú Kutya Párt elkezdte építeni a a Rákosrendezőnél a bicikliútnak a MÁV területére eső 100 méteres szakaszát, de rögtön akadályba ütköztek, a MÁV ugyanis rájuk hívta a rendőröket. Mint kiderült, azóta még szürreálisabb fordulatot vett az akció: a bicikliút egy része kész lett, a többi részét viszont őrizteti a MÁV, nehogy be lehessen fejezni.

A párt tegnapi videójából többek közt kiderült, hogy a MÁV szerint

az állampolgároknak semmi köze az államvasúthoz,

de ezt csak afféle érdekességként tesszük hozzá, a fontosabb dolog az, hogy a helyszínre kiérkező rendőrök úgy határoztak, hogy a Kétfarkú építheti az utat, hiszen sem a közúti, sem a vasúti közlekedésben nem okoznak problémát azzal, hogy szakszerűen dolgoznak a járdán.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Őrizteti a MÁV a rákosrendezői bicikliutat, nehogy be lehessen fejezni

Kész bohózattá kezd válni a Kétfarkú útépítő akciója.

6311 · Aug 02, 2018 09:12am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments

Ennek ellenére a MÁV alkalmazottakat küldött a helyszínre, akiknek az volt a feladata, hogy megakadályozzák, hogy a vasúttársaság területének kezdetét jelképező sorompó után is folytathassa a párt a munkát. Ez ráadásul nem minden, amennyiben vasárnapig nem szállítják el a helyszínre kihordott mart aszfalt kupacokat, akkor a MÁV polgári peres eljárást indít a Kétfarkú ellen, és saját költségén hordja el azokat.

Az már csak a hab a tortán, hogy a MÁV munkatársai azt sem engedték a bicikliúton dolgozóknak, hogy a már megépített szakasz szélét elegyengessék, ami így enyhén balesetveszélyes, és hiába hívták fel a figyelmet arra, hogy ha emiatt valaki elesik, az jó eséllyel a MÁV-ot fogja perelni, nemes egyszerűséggel annyit mondtak, hogy

az nem baj.

Szerdán egyébként mi is kerestük a MÁV-ot az üggyel kapcsolatban, azt szerettük volna megtudni, hogy valóban ők hívták-e ki a rendőröket, és ha igen, akkor miért, illetve azt, hogy egyeztettek-e a Kétfarkú Kutya Párttal az akcióról, de választ mindeddig nem kaptunk a kérdéseinkre.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?