A Jóbarátok rendezője megszólalt Matthew Perry haláláról

2023.11.04. 17:43
James Burrows, a Jóbarátok egyik rendezője csütörtökön a Today című műsorban beszélt arról, hogyan fogadta Matthew Perry halálhírét a sorozat három női főszereplője, Jennifer Aniston, Courteney Cox és Lisa Kudrow.

Teljesen összetörtek, hiszen egy családtag halt meg – mondta James Burrows a Jóbarátok című sorozat női szereplőiről. A 82 éves rendező a műsorban felidézte, hogy Perry milyen leleményes volt a kamera előtt, ugyanis „Matthew-nak volt egy bizonyos módja arra, hogyan csavarja, alakítsa a mondatokat” – írja a Page Six

Megjegyezte azt is, hogy több napjába telt, míg felfogta, a színész 54 éves korában meghalt

Egy család tagja volt, és ő az első, aki többé már nem részese ennek 

– fogalmazott a rendező.

Matthew Perry halála után a Jóbarátok szereplői közös nyilatkozatot adtak ki, amelyben az áll:

Matthew elvesztése mindannyiunkat mélységesen lesújtott. Többek voltunk mint színésztársak, mindig egy családot alkottunk. Annyi mindent lehetne még mondani, de most egy ideig még gyászolunk, és feldolgozzuk ezt a felfoghatatlan veszteséget. Idővel mondunk majd többet is, ahogy és amikor képesek leszünk rá. Egyelőre gondolataink és szeretetünk Matty családjával, barátaival és mindenki olyannal van, aki szerette őt világszerte.

A Jóbarátok társalkotói, Marta Kauffman és David Crane nemrég felidézte, hogy Perry „boldog és vidám” volt, amikor utoljára beszéltek vele. Hasonlóképpen vélekedett Athenna Crosby modell is, aki Perryvel vacsorázott mindössze egy nappal a színész halála előtt. A közösségi médiában azt írta róla, hogy „rendkívül jó kedélyű” volt.

Az első toxikológiai vizsgálatok szerint nem fentanil- vagy metamfetamin-túladagolás okozta Matthew Perry halálát. Amerikai idő szerint péntek délután került sor a színész zárt körű temetésére, amelyen a Jóbarátok című sorozat szereplői, valamint a néhai színész szerettei és családtagjai vettek részt.