Michelle Rodriguez szépségkirálynőt gyilkol

2013.07.19. 09:34

A feszülős bőrszerkóban lövöldöző, 35 éves Michelle Rodriguez teljesen megvadul a Machete Kills legújabb előzetesében: gépfegyverrel lő, felrobbant egy raktárat, és alaposan összeveri a szőke szépségkirálynőt (és valószínűleg bérgyilkost) alakító Amber Heardot. A félig dominikai, félig Puerto Rico-i színésző egyébként a hétvégi San Diego-i Comic Conon az Entertainment Weekly's Women Who Kick Ass elnevezésű programpontjában is mesélni fog a fegyverekkel összeforrt karrierjéről.

Machete Kills: Michelle Rodriguez Comic-Con Sizzle Reel

Robert Rodriguez és Danny Trejo legújabb vérengzésében, az október 3-án itthon is mozikba kerülő Machete Killsben, annyi a sztár, hogy külön bekezdésben tudjuk csak felsorolni. Trejo mellett láthatjuk majd Antonio Banderast pornóbajusszal, a korábbi zsidózás és asszonyverés miatt szinte alig forgató Mel Gibsont, a spanyol nagypapa emlékére a Carlos Estevezként visszatérő Charlie Sheent.

De szerepel még a filmben a geekszerepeket előszeretettel bevállaló Jessica Alba, a 40 évesen is dögös Sofía Vergara, Lady Gaga, Edward James Olomos, az Avellan-ikrekpár, akik a rendező kedvenc másodunokatestvérei, és a Kémkölykök kislánya, Alexa Vegát, akiből azóta igazi bombázó lett. (via Movieweb)