Fassbender már a Prometheus 2-ért izgul

2013.11.04. 10:55

Michael Fassbender épp legújabb krimijét, A jogászt reklámozza egy promóciós körúton, ahol természetesen ez a film senkit sem érdekel, mert mindenki arról faggatja, mikor lesz kész a Prometheus 2.

„Mindenki folyton ezt kérdezi tőlem, elképesztő. De tudják hogy megy ez, idő kell folytatásnak, és én nem akarok senkit sem siettetni. A Pixar-filmek is azért olyan csodálatosak, mert éveket töltenek el velük az alkotók. Kidobják az ablakon az egészet, aztán újra összegereblyézik, ami jó volt, behoznak valami új ötletet, aztán kihajítják és elölről kezdik az egészet. Sok pénzt kerestünk, és az új résszel is sokat akarunk, amint lehetséges lesz” - fogalmazott óvatoskodva a 36 éves sztár, ami nagyjából azt jelenti, hogy a Fox stúdió nem akarja elkapkodni a Prometheus 2-t, hanem valami igazán nagy dobást akar összehozni, mivel a filmnek 2015-ben a Star Wars hetedik részével kell majd versenyeznie.

Prometheus - 2. szinkronos előzetes (végleges)

Michael Fassbender a rajongókat igen megosztó, Alienek nélküli Alien-előzményfilmben egy David nevű androidot alakított, aki a film végén a Weyland társaság kutatóexpedíciójának egyetlen túlélőjével, Noomi Rapace-szal indul el az űrbe, valószínűleg az Alieneket biológiai fegyverként használó Engineerek otthonbolygójára. (via Yahoo Movies)