Az Aranyglóbusz 27 animgifben

2014.01.13. 11:09

Aki még mindig nem unja az animgifeket, annak remek szórakozást kínál a BuzzFeed. 27 gifben gyűjtötték össze a vasárnapi Aranyglóbusz-díjátadó legviccesebb pillanatait. Látható Leonardo DiCaprio és Bradley Cooper ölelkezése, ami azért vicces, mert senki nem gondolná, hogy Cooper ennyivel magasabb DiCaprionál, de azt a poént is megörökítették, amikor a műsorvezető páros, Amy Poehler és Tina Fey arra kéri a közönséget, hogy olyan melegen üdvözöljék DiCapriót, ahogy egy szupermodell vaginája tenné. 

anigif enhanced-buzz-28440-1389587693-11.gif
Fotó: twittpic

Megcsodálhatjuk azt a pillanatot, amikor Emma Thompson egy laza mozdulattal a háta mögé hajította a cipőjét, amikor Gwyneth Paltrow látványosan unatkozott vagy amikor Amy Poehler csókokkal támadta le Bonót. A mindig vicces Jennifer Lawrence pedig éppen akkor ólálkodott Taylor Swift háta mögé, amikor az énekesnő interjút adott. De a készítők összegyűjtötték az elővigyázatosság ellenére becsúszott káromkodásokat és az összes keserű pillanatot, amikor a vetélytársnak voltak kénytelenek tapsolni a sztárok. 

anigif enhanced-buzz-30261-1389587166-9.gif
Fotó: twittpic

Ha nem volt ideje (mondjuk, mert éppen aludt), vagy nem volt kedve megnézni a kétórás show-t, most egy perc alatt képbe kerülhet. Hosszabb cikkünket a gáláról itt találják.