Magyarul is baromi beteg lesz Lars von Trier új filmje

2018.10.05. 15:38

Lars von Trier új filmje, A ház, amit Jack épített (The House That Jack Built) nem kevés indulatot váltott ki májusban a cannes-i világpremieren, ahol a hírek szerint több mint száz ember hagyta ott a vetítést, sokan pfujoltak is közben, később pedig a Twittert lepték el a felháborodott vélemények a filmről.

Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a rendezőt a film előtt óriási ovációval fogadták, és bár rengeteg szék megüresedett a vetítés alatt, a film végén azonban azok, akik bent maradtak, hatperces álló tapsviharral jutalmazták Lars von Trier legújabb munkáját, amelynek első magyar nyelvű előzetese az Indexen látható először.

Korábban már bemutattuk a többek között Matt Dillon, Bruno Ganz és Uma Thurman szereplésével készült film három különböző jelenetét, valamint plakátjait is, amelyeken a főszereplőket láthattuk mindenféle kitekert pózokban. A ház, amit Jack épített november november 29-én érkezik a magyar mozikba.

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?