DiCaprio és Scorsese hatodik közös filmjüket készítik

2018.10.25. 09:16

Egy ideje pletykálják, de most már hivatalos: Leonardo DiCaprio és Martin Scorsese elkészítik hatodik közös filmjüket. A Killers of the Flowers Moon David Grann újságíró 2017-es dokumentumregényének adaptációja, írja a Variety.

A megtörtént esetet feldolgozó regény Oklahomában játszódik a húszas években. Ekkor találtak olajat az egyik indián törzs területén, és kezdetben úgy tűnt, hogy sikerül megegyezni velük. Az indiánoknak cserébe azért, mert belementek az olajkitermelésbe, akkora részesedést ígértek a haszonból, amivel Amerika leggazdagabbjai közé kerülhettek volna. Csakhogy a megállapodás után különös gyilkosságsorozat kezdődött, az áldozatok mind a törzs tagjai közül kerültek ki. Az ügy végül az FBI-hoz került, ez lett J. Edgar Hoover első sikere.

Az FBI alapító-igazgatóját 2011-ben már eljátszotta DiCaprio, akkor a Clint Eastwood rendezésében készült J. Edgar - Az FBI embere című filmben. Hogy most is őt alakítja-e, az még kérdés. Az viszont biztos, hogy eddig már öt filmet készített Scorsese-vel: a New York bandáit, az Aviátort, A téglát, a Viharszigetet és A Wall Street farkasát.

A Killers of the Flowers Moon forgatása jövő nyáron kezdődik. 

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?